Video Categorie

27 oktober voor ondernemend Haren bij Studio Energy. ondernemers introductie les Tai-Chi Style Yang en Qigong.
6 video's
In deze categorie vindt je video`s m.b.t. informatie over Tai Chi, TCM (traditionele Chinese Medicijnen) QI Gong. Door hier meer kennis over te nemen, ga je beter begrijpen wat je eigenlijk aan het beoefenen bent.
F1Tcircuit training begin september binnen seizoen in gymzaal de Groenenberg
5 video's
Hierin vindt je trainingsvideo`s van F1Tcircuits die je thuis kunt doen. Ze zijn een aanvulling op de F1Tcircuit lessen op maandag avond van 20.00 -21.00 in Gymzaal de Groenenberg.
F1Tmat
4 video's
Hierin vindt je F1T video`s op en naast een mat. Tal van oefeningen staand en zittend om te werken aan een optimale Gezondheid in Lichaam & Geest.
Qi Gong & Dao Yin
27 video's
In deze afspeellijst staan video`s van verschillende Qi Gong vormen en oefeningen die binnen Tai Chi school 太 極 Bai Long 白龙 beoefend worden.

Voor vragen over de video`s kun je terecht in onze whatsapp groep, en natuurlijk voor, tijdens en na de lessen.
uitleg tijdens workshop voor Individuo over de rol van het Yin Yang symbool binnen de Tai Chi
27 video's
In deze categorie staan tal van Warming-up oefeningen die je kunt doen voordat je begint met het oefenen van een bepaalde Qi Gong of Tai Chi vorm.
Les foto bij Tai Chi School Bai Long voordat de les begint seizoen 2018-2019
18 video's
In deze afspeellijst staan video`s over de klassieke Yang 13 hand vorm en aanverwante basis oefeningen die van toepassing en bruikbaar zijn bij het aanleren van deze vorm en voor een verdere verdieping van deze vorm.

Voor vragen over de video`s kun je terecht in onze whatsapp groep, en natuurlijk voor, tijdens en na de lessen.
Yang 43 vorm
41 video's
In deze afspeellijst staan video`s over de 传统杨氏太极拳四十三式 Traditionele
Yang stijl Taijiquan 43-vorm. Maar ook aanverwante basis en gevorderde oefeningen die van toepassing en bruikbaar zijn bij het aanleren van deze vorm.

Tevens ook veel verdiepende informatie m.b.t applicaties, zelfverdediging in de Yang 43 vorm en verdieping van deze vorm.

De Yang 43 is de voornaamste vorm binnen Tai Chi School 太 極 Bai Long 白龙 die beoefend wordt en waar het meeste aandacht aan besteed wordt in de lessen.

Voor vragen over de video`s kun je terecht in onze whatsapp groep, en natuurlijk voor, tijdens en na de lessen.
Yang stijl - wapen vormen
6 video's
In deze categorie vind je tal van video`s van wapen vormen binnen de Tai Chi Chuan (Yang stijl) en de Qi Gong.

Voor meer informatie zie de lesbrief in pdf formaat op de documenten pagina van deze website. Voor online vragen over deze specifieke video gebruik het reactie formulier onder aan de pagina. Ik probeer alle vragen z.s.m te beantwoorden. (gemiddelde reactie tijd is ongeveer 48 – 96 uur).

<< Terug naar de start pagina Video Bibliotheek

Of direct naar Categorie

Leave A Comment