Het bereiken van een optimale staat van gezondheid in lichaam, geest en ziel betekent dat je aandacht dient te hebben en besteden aan alle drie de gebieden. Het is belangrijk om niet alleen je fysieke lichaam te trainen maar ook om je interne zelf te trainen. Om zo een balans voor jezelf te vinden waardoor je goed en beter in je vel komt te zitten. Je F1T voelt in lichaam & geest

Nieuwe lestijden Tai Chi, F1Tcircuit, BoksF1T vanaf 25 augustus

By Machiel 0 Comments

Na de zomervakantie veranderd er het een en ander qua lesuren en tijden. Zo zal de Tai Chi les van de maandag naar de woensdag verplaats worden van 19.00 – 20.00. De F1Tcircuit training zal op maandag van 19.00 – 20.00 plaats gaan vinden. De BoksF1T uren worden uitgebreid, je kan nu 3 keer in de week deelnemen aan de BoksF1T lessen in de gymzaal de Groeneberg, maandag van 20.00 – 21.15, Woensdag van 20.00 – 21.15 en Vrijdag ochtend van 7.45 – 09.00.

 Schrijf je in voor 1 augustus en ontvang 20% korting op het hele eerste lesblok tot aan de kerstvakantie.

BoksF1T 

Boks je weer F1T in Lichaam & Geest

 

De BOKSF1T groepsles is een heerlijke les, op basis van (kick)boksen. Dit doen we aan de hand van de FUIST methode.  Een intensieve fullbody workout, waarbij we FUnctionele oefeningen doen, het UIthoudingsvermogen trainen, en waarbij we SToten en Trappen tegen bokszakken, stootkussens.

Daarnaast trainen we in tweetallen ook op pads. Een superleuke training om aan je coördinatie, uithoudingsvermogen, fysieke conditie en spierkracht te werken.

Als je veel calorieën wilt verbranden, op passende muziek je lekker in het zweet wilt werken. Lekker tegen de bokszakken wilt slaan en trappen, en als je niet vies bent van een beetje zweten, om zo aan je conditie te werken,

Aan het eind van elke les zul je geheid een vuist maken, en zeggen; “Yes dat was weer een toffe workout, en top les. Ik voel me fitter in Lichaam & Geest”

Schrijf je in voor BoksF1T

Lesduur 75 min.

Kosten 4-6 pers. €15,- per les / 7-8 pers. €12,50 per les / 9-10 pers. €10 per les.

Locatie  Gymzaal de Groeneberg

  • maandag avond van 20.00 – 21.15

  • Woensdag  avondvan 20.00 – 21.15

  • Vrijdag ochtend van 7.45 – 09.00

Let op ook in klein groepsverband en op aanvraag op locatie is training mogelijk in overleg

Tai Chi school 太 極 Bai Long 白龙

Tai Chi School de Witte draak, authentieke Tai Chi Yang stijl & Qi Gong lessen

 

Tai Chi school (太極) de witte draak (白龙) in Glimmen is opgericht in 2014. We beoefenen met name verschillende Yang stijl Tai Chi vormen. Tevens kunt u bij ons verschillende Qi Gong vormen leren. Ook besteden we aandacht aan de applicaties van de de Yang stijl vormen.

Om de leer processen te bevorderen van de vormen. kun je gratis gebruik maken van online video`s. Zo kun je overal waar je een internet verbinding hebt  altijd oefenen. De video`s kun je bekijken op je mobiel, tablet, pc of smart tv. Daarnaast krijgt u toegang tot les brieven en documentatie in pdf formaat.

Schrijf je in voor Tai Chi

Lesduur 60 min  / Woensdag 19:00 – 20:00 

Kosten €10,- per les (inclusief onlone video`s en online les documentatie & lesbrieven)

Locatie  Gymzaal de Groeneberg

 

F1Tcircuit

Train je F1T in Lichaam & Geest

 

F1Tcircuit op maandag Elke maand een nieuw en uitdagend circuit. Wekelijks nieuwe oefeningen waardoor je gemotiveerd en uitgedaagd blijft. Samen met andere werken aan jouw optimale Gezondheid in Lichaam & Geest.

Schrijf je in voor F1Tcircuit

Lesduur 60 min  / Maandag avond 19:00 – 20:00 

Kosten €8,- per les

Locatie  Gymzaal de Groeneberg

 

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor een sfeer impressie van de lessen, om een beeld te krijgen van de F1Tcircuit  trainingen. 

 

 

WIJ ZIJN F1T.

 

Aanmelden of vragen mail trainmij@f1t.nl of bel 050 56 90 543. 

Leave A Comment