F1T.groepslessen

Gratis Proefles ? Bel 050 56 90 543 of mail trainmij@f1t.nl.

Bekijk hier foto`s van F1T klanten in actie

Tai Chi School Bai Long

 

1 keer per week  1 uur les €6 ,-

1 keer per week 90 minuten les  €9,-

2 keer per week les €12 ,- per week

Tai Chi school (太極) de witte draak (白龙) in Glimmen is opgericht in 2014. We beoefenen met name verschillnde Yang stijl Tai Chi vormen. Tevens kunt u bij ons verschillende Qi Gong vormen leren.

Tai Chi school (太極) de witte draak (白龙) in Glimmen is opgericht in 2014. We beoefenen met name verschillnde Yang stijl Tai Chi vormen. Tevens kunt u bij ons verschillende Qi Gong vormen leren. 

In de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen.

BoksF1T (FUIST.methode)

 

Lesduur 75 min.

Kosten €9,- per les

Locaties Dojo Haren & Gymzaal de Groeneberg

De BOKSF1T groepsles is een fullbody les op basis van (kick)boksen

De BOKSF1T groepsles is een fullbody les op basis van (kick)boksen. Een intensieve fullbody workout, waarbij we FUnctionele oefeningen doen, het UIthoudingsvermogen trainen, en waarbij we SToten en Trappen tegen bokszakken, stootkussen. Daarnaast trainen we in tweetallen ook op pads.

 

Een super leuke training om aan je coördinatie, uithoudingsvermogen, fysieke conditie en spierkracht te werken. Een deel van de les draag je bokshandschoenen  (die je zelf meeneemt) en gaan we bezigt met het traien van bokstechnieken, om je zo verder te ontwikkelen in uitdagende, snelle en krachtige combinaties. Daarnaast bestaat een deel van de les uit functionele oefeningen en conditie trainingsvormen in tweetallen, groepjes maar iook in circuitvorm.

Kortom een heerlijke Fullbody workout out op muziek Waarbij je aan het eind van de les een FUIST zult maken, en zeggen; “YES dat was weer een super leuke les” .

In de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen.

Qi Gong Fitness

 

Lesduur 75 min (max 6 personen).

Kosten €12,50,- per les (inc. koffie/thee)

Locatie Sportrade Select Fitness 

 

Qi gong is een onderdeel van de Chinese bewegingsleer, waarbij men oefent en zich aanleert, om de lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren. De nadruk ligt hierbij op de ademhaling. Op basis van deze leer werken we aan de 5 trainingsprincipes; coördinatie, kracht, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Om te werken aan een optimale Gezondheid in lichaam & Geest.

DIt doen we op onze nieuwe HUMAN fitness lijn, aangevuld met losse materialen.

F1Tcircuits

 

Lesduur 60 min (max 10 pers.)

Tijd & Kosten Ma. 20:00-21:00 / €7- per les 

Locatie Gymzaal  Groeneberg / Markeweg 17, Glimmen 

F1Tcircuit training  elke maandag avond van 20:00 - 21:00 in Gymzaal de Groeneberg in Glimmen

De F1Tcircuit trainingen zijn een total body workout. Waarbij je werkt aan de verbetering van je conditie, spierkracht, souplesse  coordinatie, en behendigheid (snelheid). Elke maand krijg je weer een volledig nieuw circuit met andere leuke uitdagende oefeningen, zodat het nooit gaat vervelen en je altijd uitgedaagd blijft om te willen bewegen en te werken aan je optimale Gezondheid in Lichaam & Geest.

 

Sinds 2014 een begrip op de maandag avond van 20:00 -21:00. Met elke maand weer een nieuw circuit met nieuwe oefeningen. Waardoor je uitgedaagd blijft en telkens met plezier blijft bewegen.