Tarieven F1T right sidebar

Home / Tarieven F1T

Tarieven 2018 F1T diensten

Voor verdere vragen kijk eerst bij de FaQ, heeft u dan nog steeds vragen mail dan naar trainmij@f1t.nl.

Tai Chi School Bai Long

  • 1 keer per week  1 uur les  6 euro,- p.l

  • 2 keer per week 90 minuten  9 euro,- p.w

  • 3 keer per week les 12 euro,- per week

Tai Chi School Bai Long / opgericht door Anneke van ALteren en Machiel Gabor Welbergen in 2014 // Onderdeel van F1T

De school is in 2014 opgericht door Machiel Gabor Welbergen en Anneke van Alteren. De lessen zijn voor een deel gebaseerd op de lesstof en les inhoud van Meester Tang Wei de oprichter van de School of Chinese arts waar ik tot 2017 lessen gevolgd heb.

In de lessen is er ruimte voor zowel Tai Chi & Qi Gong vormen. Ook de jongere Tai Chi vormen zoals de traditionele Yang 13 vorm en de Yang 24 vorm worden behandeld.  De yang stijl is de basis binnen onze school, echter verdiepen we ons ook tot op zeker hoogte in andere vormen en stijlen. De lessen worden gegeven en ingericht op basis van het EIK/KEI model middels de ervaringen, inzichten en kennis die Machiel de afgelopen jaren in de martial arts heeft opgedaan.

In de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen.

F1T Groepslessen

Abonnementen Sportcentrum Energy Haren

Abonnementen  Sportrade fit- & wellness

diensten_f1tFitnessbal, Condiyo en Boksfit bij Sportcentrum Energy Haren, en Tai Chi & Qi Gong bij Sportrade fit- & wellness. Kijk op hun websites voor actuele tarieven van abonnementen.

Als u mij in wilt huren voor freelance werkzaamheden m.b.t het geven van een groepsles bij u op de locatie, dan hanteer ik een uurtarief van €40 exc. btw op basis van minimaal een aan een gesloten lesblok van 2 lesuren van elk 60 minuten.

Bekijk de lesroosters op hun websites m.b.t de lestijden, openingstijden, feestdagen etc…

F1Tcircuit  €6,- per les 60 minuten

De F1Tcircuit trainingen zijn een volledige lichaams workout waarbij je werkt aan de verbetering van je conditie, (spier)kracht, lenigheid (souplesse), coordinatie (motorische vaardigheden) en  behendigheid (snelheid). Elke week geef ik nieuwe en leuke uitdagende oefeningen waarbij ik gebruik maak van materialen uit de gymzaal. Dit vul ik aan met eigen materialen (dumbells, kettlebells, halters etc..).

In de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen.

Bedrijfs Tai Chi

Op basis van uur tarief  €75,-

Machiel Gabor Welbergen Docent Lichamelijke opvoeding, Tai Chi & Qi Gong leraar, Coach, Fitnesstrainer // Cum laude afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in 1999. Bevoegd Fitnesstrainer A sinds 1998. Voorstander van het ervaringsgericht leren. Gefascineerd in de wissel werking tussen lichaam & geest, dol op sport en bewegen en groot liefhebber van de martiale (interne) kunsten. Heb zelf het EIK/KEI model bedacht dat ik toepas in combinatie met het SMART model in mijn werk.verzorgd op locatie Tai Chi & Qi Gong voor bedrijven. Tevens werkt F1T samen met verschillende partners uit de gezondheidsbranche waardoor makkelijk informatie voor collega`s en medewerkers ingewonnen kan worden en waar nodig geintegreerd in de workshops al naar gelang de behoefte van de opdrachtgever..

F1T.Personal

Uurtarief vanaf €60,- 

één doel werken aan een optimale “Gezondheid in lichaam & geest”

Aan de basis van elke personal<1>training staan het SMART model en het door mij zelf bedachte EIK model. Het SMART model heb ik zo aangepast dat het goed geintegreerd kan worden binnen de personal<1>trainingen.

Elke personal<1>training begint met het invullen van het F1T intake formulier. Dit gebruik ik als startpunt en geeft basis informatie omtrent uw huidige staat van gezondheid, als mede van uw (sport) verleden. Tevens vult u op het intakeformulier in wat uw doelen zijn voor de komende weken.

Workshops

 Uur tarief vanaf €75,- 

Workshop aan 3e jaars fysiotherapie studenten aan de Hanzehogeschool. Het thema was hoe kun je als toekomstige #fysiotherapeut Tai Chi integreren in je praktijk

Regelmatig verzorg ik workshops. Hierbij schakel ik regelmatig  dan ook partner bedrijven in.  De workshops zijn altijd gericht op sport, bewegen en/-of een gezonde leefstijl. Of een aanvullende combinatie van boven genoemde dingen.

SeniorF1T & Stoelgym

SeniorF1T  €7,- per les 60 minuten

Stoelgymnastiek  €5,- per les 30 minuten

Blijf fit doe mee aan seniorF1T Elke maandag van 15:00 tot 16:30 Gymzaal de Groeneberg Markeweg 17 Glimmen.

Vitaal en gezond ouder zijn woorden  die u ongetwijfeld  vaker hebt gelezen. Mensen worden vandaag veel ouder t.o.v vroeger, en hierbij wil je natuurlijk zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig blijven! Het is daarom belangrijk dat je regelmatig blijft bewegen. Bewegen en een gezonde leefstijl verminderen de kans op ouderdoms kwaaltjes die toch met name senioren treffen

In de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen, de gymzaal is dan gesloten.

Functioneel F1T

Op basis 2-3 pers. €35,- per uur

Op basis 4 pers. €22,50,- per uur

Op basis 5 pers. €20,- per uur

Van oorsprong is het Functionele trainen onstaan in ziekenhuizen en fysiotherapie praktijken als ondersteuning in het revalidatie proces van patienten. Denk hierbij aan oefeningen die patienten in hun dagelijks leven veel uitvoeren.

Deze oefeningen helpen de patient na een letsel of operatie om hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden weer op te pakken. In de afgelopen jaren is het functionele trainen veel door ontwikkeld binnen de sport en de fitness en heeft daardoor veel aan populariteit gewonnen.

Kleine groepstrainingen

Op basis 4 pers. €22,50,- per uur

Op basis 5 pers. €20,- per uur

Op basis 6 pers. €17,50,- per uur

Kies verstandig en ga met het SMART model samen met anderen in een kleine groep gericht aan de slag met jouw trainingsdoel(en). Je deelt de kosten, maar krijgt wel de persoonlijke begeleiding van mij .Kies verstandig  en ga met het SMART model samen met anderen in een kleine groep gericht aan de slag met jouw trainingsdoel(en). Je deelt de kosten, maar krijgt wel de persoonlijke begeleiding van mij.

Wilt u graag in een klein groepsverband trainen met persoonlijke begeleiding dan is de kleine groepstraining een prima keuze. Je gaat onder mijn begeleiding functioneel en doelgericht aan de slag in een vooraf vast gesteld aantal sessies.

Print Friendly, PDF & Email