Gezondheid op nummer één! right sidebar

Home / Gezondheid op nummer één!

één doel “Gezondheid in lichaam & geest”

Leven is een beweging, een synergie tussen fysieke, emotionele en mentale  processen in jezelf

Bekijk mijn Curriculum Vitae, lees meer over mijn visie op bewegen & gezondheidHet bereiken van een optimale staat van gezondheid in lichaam, geest en ziel betekent dat je aandacht dient te hebben en besteden aan alle drie de gebieden. Het is belangrijk om niet alleen je fysieke lichaam te trainen maar ook om  je interne zelf te trainen. Om zo een balans voor jezelf te vinden waardoor je goed en beter in je vel komt te zitten. Je F1T voelt in lichaam & geest.

Ik zet jouw gezondheid hierbij op de eerste plaats. Ik probeer je via verschillende diensten hierin te ondersteunen en te begeleiden in dit proces. Om samen zo te werken aan jouw optimale gezondheid. Werken aan het F1T zijn in je lichaam & geest is een boeiend on going proces dat mij mateloos fascineerd. In die processen zet ik deels eigen ontwikkelde methodes in. Ik ben persoonlijk een groot voorstander van het ervaringsgerichte leren en probeer dit ook in mijn dagelijkse werk vorm te geven. De interactie met clienten en klanten is een doorgaand leerproces. Ik probeer deze eigen ervaringen die ik op doe in een open werkwijze en uitwisseling te vertalen naar mijn medemens waarmee ik samen werk.

één doel samen werken aan een optimale gezondheid in lichaam &
geest
.. Een gezond en fit lichaam met een evenwichtige geest brengt meer geluk en tevredenheid in je dagelijks leven.
Machiel Gabor Welbergen

kennismaking met Tai Chi tijdens ontbijt bijeenkomst voor ondernemend Haren i.s.m Sportcentrum Energy

Het delen van kennis en inzichten op basis van mijn eigen ervaringen in de sport, bewegen en gezondheidsbranche van de afgelopen jaren vormen dan ook een belangrijke basis peiler in mijn dageljkse werk. De passie die ik heb voor sport en bewegen in een brede zin van het woord probeer ik over te brengen op mensen en groepen waarmee ik samen werk en aan les geef.

Mezelf blijven ontwikkelen en goed voor jezelf zorgen horen hierbij door onder meer consequente lichaamsbeweging, goede voeding, mindset oefeningen en zelfverwerkelijking. Deze manier van leven en werken probeer ik in mijn dagelijkse werk vorm te geven Allemaal ingrediënten die nodig zijn om je echt F1T te voelen. Hierbij help ik jou graag op weg, verantwoord en met plezier bewegen zijn begrippen die hierbij centraal op de eerste plaats staan.

Artikelen die ik heb geschreven o.m.v FiT.nl

 

Print Friendly, PDF & Email