BJJ SCHOOL STOEI

BJJSchool STOEI - op basis van de STOEI methode werken aan je weerbaarheid

Over BJJ School STOEI

“Jiu-jitsu promoten zoals ontwikkeld door de Gracie`s, een Martial art.

Machiel Gabor Welbergen // Docent Bewegingsonderwijs, Tai Chi & Qi Gong leraar, Junior Gracie instructeur, Fitnesstrainer, Leefstijl CoachBJJ School STOEI is onderdeel van F1T en in 2017 opgericht door Machiel Gabor Welbergen. Hierbij gebruik ik de naam STOEI, als een methode binnen BJJ en Grappling georiënteerde lessen en workshops die ik verzorg. Het model biedt je handvatten om kinderen en volwassen vechtspelen te leren op een open, plezierige en effectieve manier. De STOEI methode  is een uitstekende les methode om binen het domein vechtspelen te gebruiken in het onderwijs maar ook daar buiten. 

 

BJJ School STOEI logo
klik op het logo / lees meer over de STOEI methode

Mocht je geïnteresseerd zijn in de STOEI methode, en wil je kijken of je de methode kunt toepassen  in je lessen. Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.  Ik kom graag langs voor een oriënterend gesprek, of om een workshop of les te verzorgen op locatie. Daarnaast kan ik op afspraak groepen op locatie ontvangen.

 

Hierbij heb ik de mogelijkheid om vanuit mijn netwerk, dojo ruimtes te huren op verschillende locaties in de omgeving van Groningen en Haren. Tevens verzorg ik weerbaarheidstrainingen, workshops op basis van de STOEI methode, gecombineerd met mijn jaren lange ervaring binnen de martiale kunsten. 

Gedragsregels & Erecode

Vechten gebeurt alleen op de mat of in de ring, en nooit op straat. De technieken die je worden aangeleerd mogen alleen worden gebruikt ter verdediging van jezelf of anderen. Je mag nooit je vechttechnieken gebruiken tegen iemand die zich niet kan verdedigen. Eer, loyaliteit en trouw zijn aan de code zijn belangrijker dan welke vechttechniek, graduatie of titel dan ook.

Over de docent

Op zijn 13e jaar begonnen met Pencak Silat.dat hij tot zijn 20èr jaren intensief beoefend heeft. Recentelijk weer opgepakt  bij een leraar. Gefascineerd in de wissel werking tussen lichaam & geest, dol op sport en bewegen en groot liefhebber van de martiale (interne) kunsten. Zelf traint hij actief BJJ en Grappling bij Focus Jiu Jitsu Groningen sinds 2013. 

 

Cum laude afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in 1999. Bevoegd School Judo leraar en bevoegd om  zelfverdedigings- lessen en weerbaarheidstrainingen te verzorgen in alle type onderwijs binnen het domein vechtspelen. Het EIK/KEI model ontwikkeld dat hij dagelijks in zijn werk toepast en tevens het STOEI bewegingsdidactische lesmodel. Voorstander van het ervaringsgericht leren. Gefascineerd in de wissel werking tussen lichaam & geest, dol op sport en bewegen en groot liefhebber van de martiale (interne) kunsten.