BJJNinja’s een jaar verder.

By Machiel 0 Comments

In 2018 is Machiel Gabor Welbergen begonnen met BJJNinja`s als onderdeel van F1T. Nu 10 maanden later en vier trainingsweekenden en seminars verder, kijken we terug op een boel positieve en leuke ontwikkelingen waar we trots op zijn.

Doelstellingen toekomst

BJJNinja``s trainigsweekend bij ATF trainingfacility in Groningen 2019Maar als het aan Machiel ligt is dit nog maar het begin. De bedoeling is om i.s.m met verschillende van onze  partners en onze vaste partner BJJFightgear de naamsbekendheid verder te vergroten.

Ik wil kijken of we dit komende jaar wellicht wat bekendere gast instructeurs kunnen benaderen. Daarnaast orienteren we ons op een eventueel kamp in het buitenland en ook op een volledig vezorgde midweek.

Verder zijn we aan het kijken of we jaarlijks een groot BJJ evenement kunnen organiseren i.s.m onze vaste partner BJJFightgear en anderen partijen. Maar dit is een mega klus en vergt veel planning, overleg en uitzoekwerk om te organiseren.

BJJNinja`s Branding 

Machiel Gabor Welbergen & Micha Busch (CEO BJJFightgear)

Verder zijn we momenteel met BJJFightgear , onze 100% partner bezig om artikelen via hun webshop te gaan verkopen.

We gaan beginnen met patches, t-shirts en een rashguard. De rashguard wordt op dit moment door een vormgever ontworpen en zal vervolgens in kleine oplage besteld worden voor verkoop.

BJJNinja`s producten

Als deze artikelen BJJ Ninjas producten op website BJJFightgear.comgoed verkopen, is het de bedoeling om tevens een BJJNinja`s gi te ontwerpen en andere leuke unieke kledingstukken en producten in kleine oplages te gaan verkopen. Dit doen we uitsluitend via de webwinkel van BJJFightgear

Wat hebben we gedaan tot dusver?

In de afgelopen 10 maanden hebben we op verschillende lokaties i.s.m partners alweer 4 trainingsweekenden en seminars georganiseerd in het noorden. Waarbij we docenten uit binnen en buitenland hebben gevraagd om les te komen geven.

We hebben hier allemaal erg goede reacties op gekregen en gaan ook proberen deze weekenden verder uit te breiden. 

 

Op de hoogte blijven ? Meldt je dan aan op de BJJNinja“s nieuwsbrief

Leave A Comment