Kamerlingh Onnes College Groningen

Workshop van 4 lessen BJJ Kamerlingh Onnes i.s.m Gracie Barra Groningen

By Machiel 0 Comments

Workshop BJJ VWO 4 leerlingen Kamerlingh Onnes

Kamerlingh Onnes College Groningen
F1T verzorgd in samenwerking met Gracie Barra Groningen een 4-delige lessenreeks aan leerlingen uit 4 VWO op // 4 oktober, 11 oktober, 25 oktober en 1 november

In Oktober verzorg ik samen met Bram Welbroek van Gracie Barra Groningen een lessenreeks van 4 lessen aan leerlingen van vwo 4  aan het Kamerlingh Onnes college in Groningen. In deze 4 lessen hopen we de leerlingen een goed beeld te kunnen geven van wat BJJ als sport inhoudt. Maar ook hoe je via Braziliaans Jiu Jitsu je effectief en goed kunt verdedigen in een 1 op 1 situatie.

Workshop voor 4 VWO leerlingen In samenwerking met Gracie Barra GroningenDit doen we aan de hand van het Gracie Barra Curriculum. De eerste 2 lessen zijn gericht op BJJ als sport en de andere 2 lessen zullen gericht zijn op de zelfverdedigings kant van het Braziliaans Jiu Jitsu.

Bram Welbroek assistent instructor / Gracie Barra Groningen / Blue Belt 3 stripes

Bram Welbroek // assistent instructeru bij Gracie Barra Groningen

After years training high level Kendo and participating in many (inter)national tournaments Bram decided to give BJJ a try and never looked back. Bram is a very humble person and a patient and friendly instructor always willing to help and explain that detail once more.

Machiel Gabor Welbergen /Eigenaar F1T / Blue Belt 

Machiel tijdens BJJ Globetrotters trainingskamp in Kopenhagen in 2014

Eigenaar van F1T en gepassioneerd BJJ beoefenaar sinds 2012. Tijdens de lessen zal hij met zijn ALO achtergrond en lesgeef ervaring Bram Welbroek assisteren en eventuieel van advies voorzien waar dit nodig is.

Workshop BJJ

  • Klas                                 Atheneum 4 Kamerlingh Onnes College
  • Tijden                                  10.35- 12.05
  • Lesduur                              90 minuten
  • Aantal leerlingen             +/-25 – 30
  • Data                                    4 oktober, 11 oktober, 25 oktober en 1 november

Ook geinteresseerd in een workshop of lessenreeks neem dan contact op via trainmiJ@f1t.nl of bel 050 56 90 543. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Leave A Comment