FITcircuit training start 12 september / 20:00 – 21:00

By Machiel 2 Comments

F1Tcircuit training Gymzaal Groenenberg

F1Tcircuits // vanaf 12 september elke maandag van 20:00 - 21:00
F1Tcircuits // vanaf 12 september elke maandag van 20:00 – 21:00

Op 12 september zal er elke maandag avond van 20:00 – 21:00 weer een circuittraining zijn in de gymzaal de Groeneberg in Glimmen.  De les bestaat uit een warming-up gevolgd door kort stretchen. Vervolgens ga je alleen, maar ook regelmatig in tweetallen  aan de slag met de oefeningen in het circuit. Hierbij gebruik ik de materialen uit de gymzaal, zoals kasten, bok, touwen, ringen, matten, klimrekken etc.. Dit wordt aangevuld met eigen trainingsmaterialen die ik mee neem zoals kettlebells, halters en dumbells.

Zo werk je aan het verbeteren van je conditie, uithoudingsvermorgen en het vergoten van je spierkracht in je hele lichaam. Het is een echte intensieve full body workout. Elke week krijg je leuke nieuwe uitdagende oefeningen van mij, zodat je uitgedaagd om lekker in beweging te komen.

Wat gaan we doen tijdens deze training?

De F1Tcircuit trainingen zijn een volledige lichaams workout waarbij je werkt aan de verbetering van je conditie, (spier)kracht, lenigheid (souplesse), coordinatie (motorische vaardigheden) en  behendigheid (snelheid). Elke week geef ik nieuwe en leuke uitdagende oefeningen waarbij ik gebruik maak van materialen uit de gymzaal. Dit vul ik aan met eigen materialen (dumbells, kettlebells, halters etc..).F1Tcircuit training// vanaf 12 september elke maandag van 20:00 -21:00 in Gymzaal de Groeneberg

De les bestaat uit een warming-up gevolgd door kort stretchen, daarna ga je alleen, maar ook regelamtig in tweetallen actief aan de slag met de oefeningen in het circuit. Vervolgens is er een korte drink pauze van 2 minuten. Daarna doorloop je het circuit nog een keer. We sluiten de les af met een cooling down.

Kortom je bent een uur lang intensief je lichaam aan het trainen door verschillende oefeningen uit te voeren met materialen uit de gymzaal, aangevuld met eigen materialen van mijzelf. Ik zorg ervoor dat je optimaal begeleidt wordt en de oefeningen goed uitvoerd,. Hierbij let ik er ondermeer op of je de oefeningen goed uitvoerd met een correcte lichaamshouding..

050 56 90 543Voor vragen bel met F1T

2 reacties

Leave A Comment