F1T.Coaching

F1T.Coaching

“Coaching op basis van het EIK/KEI model

Workshop aan 3e jaars fysiotherapie studenten aan de Hanzehogeschool. Het thema was hoe kun je als toekomstige #fysiotherapeut Tai Chi integreren in je praktijkF1T verzorgt coaching en scholing op locatie, op het gebied van sport, bewegen & gezondheid. Ondermeer voor onderwijsinstellingen, sportscholen, zorginstellingen, en het bedrijfsleven, maar tevens ook voor particulieren.

 

Ik zet jouw gezondheid hierbij op de eerste plaats, samen gaan we werken aan jouw optimale gezondheid. Werken aan het F1T  zijn in lichaam & geest is een boeiend on going proces dat mij mateloos fascineert. In die processen zet ik deels eigen ontwikkelde methodes in. 

 

Hierbij gebruik ik onder meer de EIK/KEI methode op basis van het ervaringsgerichte leren. Een methode die uitgaat van de intrinsieke (leer)ervaringen van de leerling zelf in het (bewegings)onderwijs. Binnen de martialarts, stoeispelen en zelfverdediging gebruik ik het STOEI les methode dat ik heb ontwikkeld. 

 

Als u geïnteresseerd bent in een workshop of bijscholing, neem dan vrijblijvend contact op via tel 050 56 90 543 of via e-mail trainmij@f1t.nl