F1T.Coaching

F1T.Coaching

“Coaching en scholing op basis van het EIK/KEI model en de STOEI methode

Workshop aan 3e jaars fysiotherapie studenten aan de Hanzehogeschool. Het thema was hoe kun je als toekomstige #fysiotherapeut Tai Chi integreren in je praktijkF1T verzorgt coaching en scholing, dit kan bij u op locatie, maar ook op locaties die wij kunnen huren via partners waar wij mee samenwerken. De scholingen vinden plaats binnen de vakgebieden sport en bewegen & gezondheid. De trainingen en scholingen worden verzorgd door Machiel Gabor Welbergen, afgestudeerd aan de Lichamelijke Opvoeding in 1999 en bedenken van de EIK/KEI methode en de STOEI methode.

 

Coaching op maat is mogelijk voor onder meer vakleerkrachten en docenten werkzaam in het onderwijs, sportscholen, zorginstellingen, en het bedrijfsleven waar men ook wil werken aan een gezonde leefstijl van zijn/haar werknemers. Ook coaching en training voor kleine groepen en particulieren is mogelijk.

 

Werken aan het F1T  zijn in lichaam & geest is een boeiend ongoing proces dat mij vanaf jonge leeftijd al interesseert en fascineert e nwaar ik mij in verdiep en ontwikkel. In deze processen zet ik deels eigen ontwikkelde methodes in. Hierbij gebruik ik onder meer de EIK/KEI methode op basis van het ervaringsgerichte leren. Een methode die uitgaat van de intrinsieke (leer)ervaringen van de leerling zelf in het (bewegings)onderwijs. Binnen de martialarts, stoeispelen en zelfverdediging gebruik ik het STOEI les methode dat ik heb ontwikkeld. 

 

Als u geïnteresseerd bent in een workshop of bijscholing, neem dan vrijblijvend contact op via tel 050 56 90 543 of via e-mail trainmij@f1t.nl