F1T deelt Ervaringen, Inzicht, Kennis

Partners F1T

“Wij werken samen met de volgende partners

Sportrade fit- & wellness

 

Sportrade fit- & wellness

Ik verzorg bij Sportrade sinds 2014 de Tai Chi groepslessen op donderdag ochtend van 09:30 – 10:30 voor gevorderden en van 10:30 – 11:30 een inloop les voor beginners.

 

 

BJJFightgear

 

BJJFightGear is onze vaste partner op alle BJJNinja`s evenementen. BJJFightGear is een webshop voor BJJ en grappling producten.

 

 

Focus Jiu Jitsu Groningen

 

Focus Jiu Jitsu Nederland

BJJNinja`s werkt samen met Focus. We huren gast instructeurs in via hun netwerk op onze evenementen en promoten onze evenementen via hun netwerk.

F1T deelt kennis en kunde. Ik sta altijd open om samen te werken met eventuele nieuwe partners binnen mijn werkveld. Neem contact op als je mogelijkheden ziet.

Dijkmansport

 

Bij Dijkmansport kan jong en oud verschillende sporten beoefenen. Het is een betaalbare familie sportcentrum voor iedereen. Je kan er terecht voor alles wat met bewegen te maken heeft, van individueel trainen tot bootcamp, van spinning tot judo. Voor een leven lang sporten.

Alle BJJNinja`s  evenementen vinden plaats bij Dijkmansport. Een prachtige locatie met een professionele dojo ruimte van 200m2. 

ECEZG

 

Welkom bij Expertise Centrum Eerstelijns Zorg Groningen ECEZG, Expertisecentrum Eerstelijnszorg Groningen, is een centrum waarbij therapie (fysiotherapie, manuele therapie en artrokinesiologie), wetenschappelijk onderzoek en onderwijs bij elkaar komen. Kwaliteit en toegankelijkheid zijn hierbij belangrijke waarden voor ons. ECEZG is gevestigd in de Oosterparkwijk (Gorechtkade 2), in Eelde (Burgemeester J.G. Legroweg 94) en in Paterswolde binnen serviceflat Noordwijk (Hoofdweg 296, gereserveerd voor bewoners).

Expertisecentrum Eerstelijnszorg Groningen, is een centrum waarbij therapie (fysiotherapie, manuele therapie en artrokinesiologie), wetenschappelijk onderzoek en onderwijs bij elkaar komen. Ik werk specifiek met name samen met Willen Langoor op de locatie in Eelde op vrijdag ochtend tussen 9.00 – 12.00. 

 

F1T deelt kennis en kunde. Ik sta altijd open om samen te werken met eventuele nieuwe partners binnen mijn werkveld. Neem contact op als je mogelijkheden ziet.

Aan `t Zandpad

Aan `t Zandpad/ ruimte voor bezinning ontspanning en creativiteit

Bij Aan `t Zandpad vinden in de zomer de groepslessen voor Tai Chi School Bai Long  deelt plaats, evenals de afsluitende bijeenkomsten vanuit Tai Chi School Bai long. Tevens geef ik af en toe personal trainingen bij Aan `t Zandpad.

 

Samenwerken met F1T?

 

Ook interesse in een samenwerking met F1T ? Bel 050 56 90 543

E-mail  trainmij@F1T.nl of Bel 050 56 90 543

 

Alleen als je realistische mogelijkheden ziet. en er raakvlakken zijn qua werkveld.

Daarnaast dient er een overlap te zijn omtrent ethiek en filosofie qua werkwijze.

Zet je gezondheid op nummer één !

één doel “Gezondheid in lichaam & geest”