F1T deelt Ervaringen, Inzicht, Kennis

Partners F1T

“Wij werken samen met de volgende partners

Sportrade fit- & wellness

 

Sportrade fit- & wellness

Ik verzorg bij Sportrade sinds 2014 de Tai Chi groepslessen op donderdag ochtend van 09:30 – 10:30 voor gevorderden en van 10:30 – 11:30 een inloop les voor beginners.

 

 

BJJFightgear

 

BJJFightGear is onze vaste partner op alle BJJNinja`s evenementen. BJJFightGear is een webshop voor BJJ en grappling producten.

 

 

Focus Jiu Jitsu Groningen

 

BJJNinja`s werkt samen met Focus. We huren gast instructeurs in via hun netwerk op onze evenementen en promoten onze evenementen via hun netwerk.

F1T deelt kennis en kunde. Ik sta altijd open om samen te werken met eventuele nieuwe partners binnen mijn werkveld. Neem contact op als je mogelijkheden ziet.

Dijkmansport

 

Alle BJJNinja`s  evenementen vinden plaats bij Dijkmansport. Een prachtige locatie met een professionele dojo ruimte van 200m2. 

ECEZG

 

Expertisecentrum Eerstelijnszorg Groningen, is een centrum waarbij therapie (fysiotherapie, manuele therapie en artrokinesiologie), wetenschappelijk onderzoek en onderwijs bij elkaar komen. Ik werk voornamelijk samen met Willen Langoor.

 

F1T deelt kennis en kunde. Ik sta altijd open om samen te werken met eventuele nieuwe partners binnen mijn werkveld. Neem contact op als je mogelijkheden ziet.

Aan `t Zandpad

Bij Aan `t Zandpad vinden in de zomer de groepslessen voor Tai Chi School Bai Long  deelt plaats, evenals de afsluitende bijeenkomsten vanuit Tai Chi School Bai long. Tevens geef ik af en toe personal trainingen bij Aan `t Zandpad.

 

Samenwerken met F1T?

 

Ook interesse in een samenwerking met F1T ? Bel 050 56 90 543

E-mail  trainmij@F1T.nl of Bel 050 56 90 543

 

Alleen als je realistische mogelijkheden ziet. en er raakvlakken zijn qua werkveld.

Daarnaast dient er een overlap te zijn omtrent ethiek en filosofie qua werkwijze.

Zet je gezondheid op nummer één !

één doel “Gezondheid in lichaam & geest”