F1T deelt Ervaringen, Inzicht, Kennis

Partners F1T

“Wij werken samen met de volgende partners

Sportrade fit- & wellness

Sportrade fit- & wellness

Ik verzorg bij Sportrade sinds 2014 de Tai Chi groepslessen o pdonderdag van 09:30 – 10:30 en van 10:30 – 11:30.

 

 

BJJFightgear

BJJFightGear is onze vaste partner op de BJJNinja`s evenementen. BJJFightGear is een webshop in BJJ en grappling producten.

 

 

Focus Jiu Jitsu Groningen

Focus Jiu Jitsu Nederland

BJJNinja`s werkt samen met Focus. We huren gast instructeurs in via hun netwerk op onze evenementen en promoten de events via hun netwerk.

Kenneth Bolhuis

Fysiotherapeut Kenneth Bolhuis

Samen met Kenneth verzorg ik de leeftijl programma`s en trainingen bij Sportrade Select Fitness. Kenneth is tevens Fysiotherapeut.

Dijkmansport

Bij Dijkmansport kan jong en oud verschillende sporten beoefenen. Het is een betaalbare familie sportcentrum voor iedereen. Je kan er terecht voor alles wat met bewegen te maken heeft, van individueel trainen tot bootcamp, van spinning tot judo. Voor een leven lang sporten.

De BJJNinja`s  evenementen worden in overleg met martijn DIjkman bijna allemaal bij Dijkmansport op hun trainingscentrum georganiseerd.

ECEZG

Welkom bij Expertise Centrum Eerstelijns Zorg Groningen ECEZG, Expertisecentrum Eerstelijnszorg Groningen, is een centrum waarbij therapie (fysiotherapie, manuele therapie en artrokinesiologie), wetenschappelijk onderzoek en onderwijs bij elkaar komen. Kwaliteit en toegankelijkheid zijn hierbij belangrijke waarden voor ons. ECEZG is gevestigd in de Oosterparkwijk (Gorechtkade 2), in Eelde (Burgemeester J.G. Legroweg 94) en in Paterswolde binnen serviceflat Noordwijk (Hoofdweg 296, gereserveerd voor bewoners).

Expertisecentrum Eerstelijnszorg Groningen, is een centrum waarbij therapie (fysiotherapie, manuele therapie en artrokinesiologie), wetenschappelijk onderzoek en onderwijs bij elkaar komen. ECEZG stuurt patienten en clienten door na behandelingen.

 

Sportcentrum Energy

Sportcentrum Energy Haren

Bij Sportcentrum Energy in Haren gaf ik jaren groepslessen. Nu val ik af en toe in als ze een invaller nodig hebben op de donderdag avond.

 

Aan `t Zandpad

Aan `t Zandpad/ ruimte voor bezinning ontspanning en creativiteit

Bij Aan `t Zandpad vinden in de zomer de groepslessen voro Tai Chi SchoolBai Long plaats. Tevens geef ik af en toe personal trainingen bij Aan `t Zandpad. 

 

Samenwerken met F1T?

Ook interesse in een samenwerking met F1T ? Bel 050 56 90 543

Stuur een email naar trainmij@F1T.nl met als onderwerp

“voorstel samenw erken met F1T”.

 

Alleen als je realistische mogelijkheden ziet en er raakvlakken zijn binnen ons werkveld.

 

Tevens dient er een overlapping te zijn omtrent de filosofie van waaruit ik werk.

Zet je gezondheid op nummer één !

één doel “Gezondheid in lichaam & geest”