Workshop Qi Gong & Tai Chi WMD Drinkwater Drenthe

By Machiel 0 Comments

Op 22 Juni zal ik voor  WMD Drenthe een 90 minuten durende workshop Tai Chi & Qi Gong verzorgen.

WMD is al meer dan 80 jaar de drinkwaterleverancier in Drenthe. We doen waar we goed in zijn. Het leveren van betrouwbaar en betaalbaar Drents drinkwater. Op een verantwoorde en duurzame manier. Iedere dag weer. Met deze publieke taak staan we midden in de maatschappij. Water is immers een eerste levensbehoefte.WMD is al meer dan 80 jaar de drinkwaterleverancier in Drenthe. We doen waar we goed in zijn. Het leveren van betrouwbaar en betaalbaar Drents drinkwater. Op een verantwoorde en duurzame manier. Iedere dag weer.

Met deze publieke taak staan we midden in de maatschappij. Water is immers een eerste levensbehoefte.een 90 minuten durende workshop, waarin natuurlijk het thema “Gezond drinkwater zal zijn” Ik werk vaak met een gericht thema in een workshop die ik afstem op de sector waarbinnen het bedrijf of de instelling actief is.

Deze keer maak ik een concrete vertaalslag tussen water in het lichaam en het water wat we uit de natuur allemaal nodig hebben en drinken. In dit geval het water wat uit je kraan komt nadat het gezuiverd is.

Dit maak ik concreet via eenvoudige oefeningen die men naderhand ook zelf dagelijks op de werkvloer zou kunnen oefenen om zo meer balans te vinden in de dagelijkse werkzaamheden en werkdruk.

Ook een workshop op locatie?

Geinteresseerd in een Tai Chi of Qi Gong workshop voor uw organisatie neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak.

Leave A Comment