F1T.Biblio

By Machiel 0 Comments

De afgelopen weken heb ik gewerkt aan het bouwen van een online documentatie pagina. onder de naam F1T.Biblio. Klanten en cliënten die diensten afnemen van F1T kunnen gratis gebruik maken van deze informatie.

Voor het wachtwoord. stuur je even een e-mail naar trainmij@f1t.nl, ik zal je vervolgens het wachtwoord terug mailen. Elk kwartaal wordt het wachtwoord vervangen en bijgewerkt. 

F1T.Biblio 

Lesbrieven, Documentatie, Artikelen & Boeken in PDF formaat

De pagina heeft een heldere en overzichtelijke rustige lay-out. De lesbrieven en documenten zijn onderverdeeld in vier categorieën die zijn afgestemd of de F1T diensten.De pagina heeft een heldere en overzichtelijke rustige lay-out. De lesbrieven en documenten zijn onderverdeeld in vier categorieën die zijn afgestemd of de F1T diensten

De komende maanden en zal er meer content en tevens gratis oefen programma`s, testje en meer bruikbare informatie worden toegevoegd die je kan gebruiken om te werken aan je eigen optimale gezondheid in Lichaam & Geest. De documenten zijn allemaal in pdf formaat opgesteld en zijn volledig compatibel met Apple, Android en Windows, Daarnaast is de pagina responsive, wat inhoudt dat je de documenten kunt lezen op Smart TV, Tablet, Laptop, PC en telefoon.

De volgende vier hoofdcategorieën

  • Tai Chi school 太 極 Bai Long 白龙 / Lesbrieven & Documentatie

  • Opensource & Publiek Domein boeken & artikelen m.b.t Gezondheid & Bewegen

  • Opensource & Publiek Domein boeken  m.b.t Sport & voeding

  • F1T.Personal & leefstijl Coaching

 

Screenshots F1T.Biblio

Geschikt voor PC, Tablet, Smartphone, Smart TV 

Klik op de onderstaande afbeeldingen hieronder om een beeld te krijgen van de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid  van de online F1T.biblio pagina. 

 

Log hier in met je wachtwoord

 

Leave A Comment