PT. voor Sportrade Select Fitness

By Machiel 0 Comments

Begin april is het nieuwe Personal Trainingscentrum Sportrade Select Fitness geopend aan de Burgemeester J.G. Legroweg 94. De afgelopen maanden is er hard gewerkt.

Sportrade Select Fitness 

Het resultaat een prachtige lichte open ruime van 120m2, met  de volledige functionele  HUMANsport lijn van Nautilus. Ontwerp dat is geïnspireerd op de sierlijke, natuurlijke bewegingen van het menselijk lichaam.

Een unieke en menselijke manier van jezelf conditioneren in je trainingen. HumanSport® is zo eenvoudig, zo intuïtief en zo natuurlijk dat het voelt alsof het op maat is gemaakt voor iedere gebruiker. Zes dual-functie, op kabels gebaseerde machines fungeren als twaalf workoutstations.

18 Mei opendag van 09:00 – 16:00

Op 18 mei is er de hele dag een opendag met tal van gratis workshops en gratis lessen die u kunt volgen. Tevens kunt u deze dag met al uw vragen bij ons terecht.

We werken hierbij ook direct samen met onze partner ECEZG die ook tevens bij ons in het pand gevestigd is. ECEZG is een expertise centrum gericht op eerste lijns zorg.

 

Wij bieden oefenprogramma`s op maat voor iedereen die wil werken aan een optimale Gezondheid in Lichaam & Geest. Select Fitness is gevestigd aan de Burgemeester J.G. Legroweg 94 Eelde/Paterswolde

Leave A Comment