21 maart Workshop Tai Chi voor singles via Individuo

By Machiel 0 Comments

21 maart a.s.workshop Tai Chi Training voor singles bij Studio Energy zon- en fitness studio in Haren

21 maart a.s.workshop Tai Chi Training voor singles bij Studio Energy zon- en fitness studio in Haren
 21 maart a.s.workshop Tai Chi Training voor singles bij Studio Energy zon- en fitness studio in Haren

Wil je kennismaken met Tai Chi? Of heb je al vaker Tai Chi beoefend? Iedereen is welkom bij deze Tai Chi Training gegeven door Machiel Gabor Welbergen.

Tai Chi is een vechtkunst en lichaamsoefening en heeft zijn oorsprong in China. De bewegingen worden op een langzame en vloeiende manier uitvoert waardoor lichaam en geest in balans komt. Het beoefenen van Tai Chi brengt je dichter bij jezelf en meer in balans. Vanwege de langzame bewegingen kan zowel jong als oud hieraan deelnemen.

Machiel Gabor Welbergen studeerde aan de Hanze Instituut voor Sportstudies en is zich altijd blijven verdiepen in sport en bewegen en is geïnteresseerd in de kleinste interne processen binnen in het menselijke lichaam. De samenwerking tussen lokale (fysieke) en non-lokale gebieden (geest/bewustzijn) fascineren hem enorm. Hij is o.a. werkzaam als sportdocent, fitnesstrainer en coach. Bij Studio Energy in Haren, bij Totally in Shape in Groningen, bij F1T en Sportrade fit- & wellness in Eelde/Paterswolde geeft Machiel Tai Chi lessen. Tijdens deze lessen leert hij de deelnemers Tai Chi in de Yang stijl gecombineerd met Qi Gong en Chinese gymnastiek oefeningen om de souplesse te bevorderen.

Tai Chi is leuk om te doen! Deze eenmalige training is voor iedereen goed te volgen en daarna weet je of Tai Chi bij je past.

Energy Zon- en fitness studio HarenProgramma:
15:30 – 16:00 ontvangst met koffie/thee
16:00 – 17:30 Workshop Tai Chi

 

Organisatie: IndiviDuo
Locatie: Studio Energy, Hortuslaan 3A, 9751 BE Haren
Tijden: 15.30 tot 17.30 uur
Kosten: € 8,80 voor leden en € 17,70 voor niet-leden (voor ontvangst met koffie/thee & Training)
Kosten Diner: € 28,- excl. consumpties

Leave A Comment