F1T.Personal

Home / F1T.Personal

F1T.Personal

“1 DOEL” Werken  aan  jouw optimale Gezondheid in Lichaam & Geest 

Personal<1>Training

Binnen het F1T.Personal programma ga je onder begeleiding van Machiel Gabor Welbergen werken aan een betere gezondheid in lichaam & geest. Hierbij besteden we aandacht aan bewegen, voeding en mindset oefeningen.  Dit kan 1 op 1 maar ook in klein groeps verband.

Afspreken ?

Ja ik wil een gratis intake

Ja ik wil een gratis intake

Vul onderstaand formulier in voor een volledig vrijblijvende intake op een locatie naar keuze.

Geef je voorkeurslocatie aan.
Je naam
Geldig E-mail adres
Belangrijke info die van belang is voor de intake
050 56 90 543 050 56 90 543

Vragen? opmerkingen? call F1T

Programma`s 

F1T.Personal
Slim aan je doel werken

Info

Locaties

Kosten?

FAQ?

Informatie
Trainings locaties

Sportrade PT-Centrum

Sportcentrum Energy Haren

Bij Sportcentrum Energy Haren geef ik met name op aanvraag Personaltrainingen aan leden binnen het centrum
Bij Sportcentrum Energy Haren geef ik met name op aanvraag Personaltrainingen aan leden binnen het centrum.

Aan `t Zandpad Glimmen

Bij Aan `t Zandpad geef ik met name Personaltrainingen in Tai Chi Chuan,  Qi Gong, maar ook buitentrainingen in het bos en de tuin. Een prachtige locatie om te trainen.
Bij Aan `t Zandpad geef ik met name Personaltrainingen in Tai Chi Chuan en Qi Gong, maar ook buiten trainingen in het bos en in de tuin. Een prachtige locatie om te trainen.


Kosten programma`s

Hieronder vindt u een overzicht m.b.t de kosten voor de afzonderlijke paketten.

 • programma 1 – €20, per persoon (max 5 pers.)

 • programma 2 – PT €35 per half uur (5% korting op 10strippen 10% korting op 20strippen)

 • programma 3 – PT €35 per half uur (5% korting op 10strippen 10% korting op 20strippen)

 • PT op maat €35,- per half uur 

  *half uur staat gelijk aan 1 strip. 

Veel gestelde vragen:

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden werkt als volgt:

Ga naar onze contact pagina en vul het contact formulier in. Geef duidelijk aan wanneer u zou willen afspreken en geef tevens kort aan waar uw wensen en doelen liggen en hoeveel sessies je per week/maand wilt doen en welke beschikbare dagen en tijden je kunt trainen.

Als alternatief kunt u ook bellen op werkdage van maadag tot vrijdag  tussen 09:00 – 16:00 op tel 050 56 90 543 of mailen naar trainmij@f1t.nl

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Zijn jullie bevoegd om revalidatie- en rehabilitaite programma`s te verzorgen?

F1T.Personal programma`s

Ja ik werk samen met een bevoegd Fysiotherapeut (Kenneth), zelf ben ik eerste graads bevoegd sportdocent en fitnesstrainer A en heb meer dan 15 jaar werk ervaring binnen de sport en bewegen.

Wij hebben regelmatig overleg en werken nauw samen, om zo een ​​geschikt gezondheids- en fitnessplan voor u te maken. Daarnaast werken we ook nog samen met andere professionals  in onze omgeving waarbij we makkelijk informatie en kennis kunnen inschakelen als dit nodig mocht zijn.

We bieden de volgende programma`s

 1. Obesitas & Diabetes Mellitus 2

 2. Rug, schouder en nek klachten

 3. Hart en vaatproblemen

 4. Personal Training op maat

Mocht u verder nog vragen hebben neem dan gerust vrijblijvend contact op via telefoonnummer 050 56 90 543 of mail naar trainmiJ@f1t.nl

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Hoe lang duurt een F1T.Personal sessie?

Duur van F1T.Personal training

Een standaardsessie duurt minimaal 60 minuten en maximaal 90 minuten.  Dit is volledig afhankelijk van uw individuele behoeften en wensen. De evauluatie en reflectie momenten vallen buiten de oefentijd en worden ook niet doorberekend aan u als client.

 

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Werken jullie met leveringsvoorwaarden?

De leveringsvoorwaarden van F1T

Ja F1T maakt gebruik van leveringsvoorwaarden  die van toepassing zijn op alle diensten die F1T leverd. De voorwaarden kunt u hier inlezen. U kunt ze ook als pdf downloaden door op het pdf icoontje onder aan de pagina te klikken. Ook kunt u ze eenvoudig uitprinten door op het printer icoontje te klikken onder aan de pagina op de leveringsvoorwaarden.

Voor verdere vragen kunt u altijd bellen van maandag tot vrijdag van 09:00 – 17:30 op telefoonnummer 050 56 90 543 of e-mailen naar trainmij@f1t.nl

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Hoe ga je te werk in de personal<1>training?

Werkwijze personaltrainingen bij F1T

Elke personal<1>training begint met het invullen van een online F1T intake formulier. Dit gebruik ik als startpunt en geeft basis informatie omtrent uw huidige staat van gezondheid, als mede van uw (sport) verleden. Tevens vult u op het intakeformulier in wat uw doelen zijn voor de komende weken.

AAn de hand van het SMART model en de EIK methode kunnen we duidelijk je trainingsdoel(en) monitoren, evalueren en reflecteren

Bij de eerste training ontvangt u een klapper waarin ik de SMART & EIK methodes heb verwerkt in tabbladen, zodat we de voortgang goed kunnen monitoren. Kort samengevat “1 concreet doel“. Dit maken we specifiek meetbaarvia verschillende methodieken die het beste bij jou passen. Het doel wordt zo “acceptabel” en omgezet in trainingsvormen. Na elke training vindt er een evaluatie plaats.  Zijn  jouw doelen nog steeds reëel of moet jouw doel misschien worden bijgesteld?

Via bovenstaande werkwijze doe je positieve ervaringen op en werk je gericht aan je doel. Waardoor je met plezier blijft bewegen en hopelijk uiteindelijk zelf blijven in beweging komt!Je krijgt zo een duidelijk beeld van je vorderingen. Er ontstaat een “tijdslijn” waaruit je op basis van je ervaringen en de gezamenlijke evaluaties leert reflecteren op je eigen trainingsdoel(en). Zo creëren we succes ervaringen in je trainingen. Deze vormen immers de basis voor een blijvende gezonde en zelfstandige deelname aan sport, fitness en bewegingsactiviteiten!

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Waarom zou ik gaan sporten?

Waarom sport & bewegen belangrijk is ?

Op de website alles over sport is hier een heel goed artikel over geschreven. U kunt dat lezen via deze link Daarnaast bevat de website een interessante kennisbank die je kunt raadplegen voor tal van vragen.

Hieronder heb ik nog een aantal links naar een aantal websites en interessante artikelen geplaatst die het lezen waard zijn naar mijn idee:

 1. https://www.bewegenismedicijn.nl/files/downloads/4._het_belang_van_bewegen_voor_de_gezondheid_-_2009.pdf
 2. https://www.kuleuven.be/sport/sportaanbod/uniefactief/gezondheidsvoordelen-van-beweging
 3. https://www.diabetesfonds.nl/over-diabetes/diabetes-voorkomen/blijf-in-beweging
 4. https://www.nemokennislink.nl/publicaties/waarom-gaat-bewegen-samen-met-gezondheid

 

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Zijn er ook aanbiedingen?

Overzicht aanbiedingen op F1T.nl

Ik heb altijd lopende aanbiedingen op F1T.nl. Klik daarvoor op deze llink. Daarnaast raad ik je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van F1T want daar komen ook aanbiedingen in voor die niet altijd op de website vermeld worden.

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Waar kan ik een overzicht vinden van de prijzen en voorwaarden?

Overzicht tarieven diensten F1T

Via deze link vindt u een overzicht van alle tarieven op de diensten die F1T biedt. De leveringsvoorwaarden van F1T kunt u via deze link bekijken. Als u verder nog vragen heeft dan kun u van maandag tot vrijdag tussen 09:00 – 16:00 bellen met tel 050 56 90 543 of een e-mail sturen naar trainmij@f1t.nl

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Wat moet ik meenemen naar een les?

Je neemt de volgende zaken mee:

 1. *Schone sportkleding (deze kan je natuurlijk ook al aanhebben, geen probleem)
 2. *Sportschoenen die je buiten niet draagt!
 3. *Een schone gewassen handdoek (i.v.m zweten en hygiene)
 4. Een bidon om uit te drinken tussen de oefeningen door.

*zijn verplicht. Daarnaast raad ik iedereen ook altijd aan om een bidon met water of een (sport)drank mee te nemen om het vochtverlies tijdens en na je training aan te vullen. Bovendien is mijn persoonljike ervaring dat na de training een stuk fruit eten ook vaak prettig is. Denk aan een sinaasappel, banaan, kiwi, peer etc..

Daarnaast adviseer ik mensen een schrift of klapper, notitieblok mee te nemen naar de groepslessen, kleine groepstrainingen en naar de personal trainingen. Dit om je progressies te kunnen nalezen en om oefeningen en tips die ik meegeef op te schrijven hier heb je later altijd weer baat bij.

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Moet ik van te voren mijn huisarts raadplegen?

Moet ik een arts of huisarts raadplegen voordat ik deelneem aan de lessen?

Als u goed gezond bent, is het niet persé noodzakelijk maar kwaad kan het nooit. Als u echter gezondheidsproblemen hebt zoals hart- of vaatklachten, diabetes, reuma, problemen met de luchtwegen (astma, bronchitis, longemfyseem of andere longproblemen), hoge of lage bloeddruk, epilepsie/vallende ziekte, dan is het zeer zeker aan te raden om eerst uw arts te raadplegen.

Het is natuurlijk verstandig altijd uw situatie ook voor te leggen aan mij als sportdocent  als er eventuele complicaties hebben gespreeld m.b.t uw gezondheidd het afgelopen jaar, die wellicht nu parte zouden kunnen spelen. Maar er is natuurlijk altijd ook uw eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel zeg ik neem altijd contact op met uw huisarts. arts of fysio of een andere specialist die hiervoor geschoold is.

Binnen de lessen stem ik de oefeningen ook altijd af op de doelgroep(en) dat spreeekt voor zich! 

 

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Op welke locaties geef je les?

Les locaties F1T.Personal

Ik geef les bij de volgende fitnesscentra

 1. Sportrade fit- en wellnes centrum in Paterswolde
 2. Energy Haren zon- en fitness studio
 3. Aan `t Zandpad 

Reiskosten:

Mijn werkgebied is grotendeels afgebakend in Noord Nederland. Met name de provincies Groningen en Drenthe vallen binnen mijn werkveld. Ik ben graag bereid ook buiten de provincie Groningen lessen te verzorgen, hiervoor hanteer ik het volgende reiskosten tarief; 0,19 euro cent per kilometer. Binnen een straal van 10 kilometer vanuit de gemeente Haren (provincie Groningen) rekening ik geen reiskosten. Daarbuiten zijn de reiskosten 19 cent per kilometer.

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Waarom zou ik voor jou kiezen?

Waarom kiezen voor het F1T.Personal programma:

Cum-Laude aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding afgestudeerd

Cum-Laude aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding afgestudeerd

 1. 1e graads geschoold en bevoegd Fitnesstrainer met meer dan 15 jaar aan werkervaring in zowel de sport, fitness het sportverenigingsleven als ook in het bewegingsonderwijs.
 2. Brede kennis m.b.t anatomie, fysiologie, bewegegingsleer, bewegegingsdidactiek en sportpsychologie vanuit mijn opleiding. Kennis die ik inzet om jouw doelstellingen te realiseren.
 3. State of the Art personal trainingsstudio met de nieuwste en beste apparatuur op de markt.
 4. Professionele Online omgeving waarbij u via onze app uw vorderingen kunt monitoren.
 5. Elke 8 weken een professionele rapportage in pdf per e-mail.
 6. Dietiste op locatie aanwezig voor voedingsadvies.
 7. Fysiotherapeut op locatie beschikbaar.
 8. Wij zijn aangelosten bij een zeer groot online platform waarbij professionals informatie, kennis en ervaringen uitwisselen. Deze informatie en kennis gebruiken wij op de werkvloer met onze clienten.
 9. Als jouw personaltrainer kan ik je blijvend motiveren en de rol van coach vervullen. Ik heb vanuit het bewegingsonderwijs veel coaching van zowel leerlingen als studenten mogen doen en heb ook verschillende sporters in groepsverband gecoacht.
 10. Ik kijk met een objectieve blik naar jou en kan je prima ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. Dit doe ik ondermeer via het SMART model dat ik heb geintergreerd in mijn  1 op 1 trainingen met clienten.
 11. Een spiegel praat niet terug, een personal trainer wel en hierbij deel ik al mijn opgedane kennis en werk ervaring(en) van de afgelopen 10 jaar met jou.
 12. Ik daag je uit om  verantwoord je grenzen te verleggen ook als jij denkt dat dit even niet lukt.
 13. Ik zal je wijzen jouw op jouw eigen verantwoordelijkheden aangaande je trainingsdoelen en je tips en adviezen meegeven die je ook naderhand nog altijd kunt gebruiken in je trainen.
 14. Ik zorg dat je uitgedaagd blijft door je telkens nieuwe oefeningen aan te bieden waardoor je plezier blijft houden in het fitness en  succes resultaten blijft boeken.
 15. Ik zorg dat veel oefeningen ook thuis door je getraind kunnen worden en zorg dat je niet afhankelijk van mij wordt!
 16. Ik kan je coachend ondersteunen en helpen als je een blessure hebt gehad en de drempel naar het sporten zelf niet durft te nemen. Vanuit Paramedics heb ik tal van clienten in een overgangsabonnement begeleid naar het weer zelfstandig gaan en durven fitnessen.
 17. Ik kan je helpen gericht af te vallen en spiermassen op te bouwen. Samen werken we SMART doelen uit. Deze worden wekelijks geevalueerd, gereflecteerd en bijgesteld waar dit nodig mocht zijn.
 18. Als Personaltrainer kan  ik mij afstemmen op jouw (werk)tijden. Mocht je onregelmatige werktijden hebben waardoor je niet mee kunt doen aan trainingen op vaste tijden, dan pas ik mij volledig aan op jouw werktijden. Met een personal trainer train je wanneer jou dat uitkomt.
 19. Ik werk direct 1 op 1 samen met een aantal fysiotherapeuten.
 20. Vanuit mijn scholing en werkervaringen kan ik jouw helpen medisch verantwoord te trainen in overleg met je huisarts.
 21. Als Personal Trainer kan ik je helpen sterker te worden door hele gerichte krachttraining, via tal van speciale trainingsprogramma`s die je van mij op papier krijgt en waar je later altijd op terug kunt vallen.
 22. Als Personal Trainer daag ik je uit om telkens nieuwe doelen voor jezelf te stellen, hierbij kan ik je coachen en gericht begeleiden om ze te behalen.
Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Waarom zijn de resultaten bij PT beter?

Resulaten F1T.Personal programma:

Dit komt omdat we vooraf duidelijk al hebben vast gesteld waar we samen aan gaan werken. Middels intensieve 1 op 1 begeleiding heb ik heb alleen oog en aandacht voour jouw doel(en). Het trainingsprogramma is dus helemaal op jouw doel(en) ingericht en afgestemd. Ik motiveer en coach je en zorg ervoor dat je de kantjes er niet zult aflopen.

Daarnaast krijg je een klapper en app tot je beschikking waarin je online je vorderingen en doelen kunt volgen. Elke 8 weken krijg je een uitgebreide rapportage per mail toegezonden waarin je je vorderingen duidelijk ziet weergegeven in diagrammen. Verder krijgt u een klapper met tabbladen afgestemd op het SMART model dat ik als basis gebruik in de F1T.Personal programma

Verder zorg ik dat je jouw tijd optimaal gebruikt. Anders dan wanneer je alleen of met een vriend of vriendin aan de slag zou gaan. Bovendien is er ook het ‘psychologisch voordeel’ doordat een personal trainer je aanmoedigt om net even dat stukje extra te doen die je normaal zelf niet zou doen misschien. Verder ben ik er als coach en motivator voor je  tijdens het trainen. En bespreek en evalueer ik dingen zorgvuldig met jou.

Kiezen voor een F1T.Personal programma is slim werken, aan de hand van het SMART-model. Met een professionele trainer die 1e graads geschoold is en meer dan 15 jaar ervaring in sport, bewegen en fitness.

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan!

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Geef je ook voedingsadvies?

Geef je ook advies m.b.t voeding?

Ik kan je zeker advies geven m.b.t gezond en verantwoord weten. Daarnaast ook in relatie tot tot bewegen en gezondheid.

Voor specifiek advies op maat verwijs ik u door naar onze partner https://www.dietist-optimavita.nl/. De dietist zit in de meeste basispaketten van zorgverzekeraars.

 

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Ik overweeg een 1 op 1 sessie, wat is de volgende stap?

Een losse sessie boeken en dan?

Je kunt mij e-mailen op trainmij@F1T.nl of het contactformulier invullen. Geef duidelijk aan wat je doelen en wensen zijn en waar je graag aan wilt werken. Ik neem vervolgens contact met je op om om datum in te plannen.

De eerst intake is volledig heel gratis. Samen bespreken we jouw doel(en) en wensen in een 1 op 1 gesprek. Als je besluit om met het F1T.personal programma aan de slag te gaan, dan maken we een concrete afspraak.

Mijn referenties en aanbevelingen kun je hier lezen

Graag werk ik samen met jouw aan het behalen van jouw doelen, hierbij zet ik altijd jouw gezondheid op nummer 1!

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Wat kost een uur trainen?

Kosten Personal<1>Training

Een overzicht van alle F1T tarieven vindt je op deze pagina onder de knop tarieven. Bij het afnemen van meerdere Personal trainingen krijgt u korting. Deze kortign is afhankelijk van het aantal sessies dat u van te voren inkoopt. Tevens kunt u in een van onze F1T.personal programma instromen, deze worden verzorgd op het Personal Trainingscentrum van Sportrade en bij Sportcentrum Energy in Haren.

Wilt u meer informatie neem u dan gerust contact op via telefoonnummer 050 56 90 543 of mail naar trainmiJ@f1t.nl

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Wat moet ik meenemen?

Je neemt de volgende zaken mee:

 1. *Schone sportkleding (deze kan je natuurlijk ook al aanhebben, geen probleem)
 2. *Sportschoenen die je buiten niet draagt!
 3. *Een schone gewassen handdoek (i.v.m zweten en hygiene)
 4. Een bidon om uit te drinken tussen de oefeningen door.

*zijn verplicht. Daarnaast raad ik iedereen ook altijd aan om een bidon met water of een (sport)drank mee te nemen om het vochtverlies tijdens en na je training aan te vullen. Bovendien is mijn persoonljike ervaring dat na de training een stuk fruit eten ook vaak prettig is. Denk aan een sinaasappel, banaan, kiwi, peer etc..

Daarnaast adviseer ik mensen een schrift of klapper, notitieblok mee te nemen naar de groepslessen, kleine groepstrainingen en naar de personal trainingen. Dit om je progressies te kunnen nalezen en om oefeningen en tips die ik meegeef op te schrijven hier heb je later altijd weer baat bij.

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Geef je ook training buiten?

Les locaties buiten

in de lente en zomer maanden geef ik kleine groepstrainingen en Personal<1>traininge in het Quintusbos  en in Appelbergen. Ik probeer altijd creatief te zijn in het gebruik maken van dingen die in je omgeving aanwezig zijn en die je kunt gebruiken om te trainen. Denk hierbij aan boomstronken, bomen, bankjes en kleine materialen die je mee kunt nemen.

Ook kan ik op locatie in de buurt bij waar jij woont les komen geven. Hierbij hanteer ik een reistarief waarbij de eerste 15 km voor mijn rekening zijn en vanaf km 16 betaal je 0.19 eurocent per kilometer.

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Wat voor trainingen geef je met name?

Ik geef vaak een combinatie van onderstaande trainingsvormen

Als ALO`er ben ik heel breed opgeleid en de trainingen die ik geef stem ik dan ook volledig af op de wensen van de doelgroep(en). Maar om u een beeld te geven van het type lessen dat ik graag verzorg in 1 op 1 trainingen en in kleine groeps lessen;

 • Circuittrainingen
 • Crosstrainingen
 • Krachttrainingen (fullbody maar ook geisoleerd trainen met toestellen)
 • Kettlebelltraining/Dumbelltraining
 • Bootcamp trainingsvormen
 • Tai Chi Chuan & Qi Gong vormen
 • Functioneel Sportgerichte Personal trainingen
 • HomeF1T begeleiding/training en coaching aan huis.
 • Functioneel trainen (specifieke sport en krachttraining)
Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

Waarom een personaltrainer inhuren?

Een Personal trainer is iemand met gedegen kennis en ervaring over het menselijke lichaam met name m.b.t.port, bewegen en fitness. Veelal een verzameling academische kennis van het menselijke lichaam, kinesiologie, fysiologie en aanverwante didactische middelen en methodes die nodig zijn om de deelnemer optimaal te kunnen begeleiden en motiveren.

Personal training Toon van der Ploeg / 4-voudig wereld kampioen waterskien disabled

Personal training Toon van der Ploeg / 4-voudig wereld kampioen waterskien disabled

Verder heeft een Personaltrainer gedegen kennis van (gericht) functioneel bewegen, uitstekende kennis over anatomie, funcionele biomechanica, motorisch en senosmotorisch bewegen. Maar ook kennis over gedrag en bewegen. En natuurlijk een brede kennis over verschillende trainingsmethodes en hoe je deze methodes gericht in kunt zetten om een gezonde leefstijl in te richten en vast te houden.

Een goeie personal trainer heeft veel gerichte sport- en werkervaring gecombineerd met de nodige levenservaring. Vanuit deze basis staat hij mensen bij en helpt, coacht en inspireerd andere mensen in een gezonde leefwijze.

Zelf voldoe ik aan deze kwalificaties en heb een academische opleiding afgerond met meer dan 10 jar werkervaring in de onderwijs, sport en fitness.

Voordat  je een Personal training wilt inhuren, adviseer ik  je om altijd eerst de nodige navraag te doen naar de personaltrainer zijn opleiding(en) en werkervaringen.  Over mijzelf kan ik zeggen dat ik jouw gezondheid altijd op de eerste plaats zet, om zo jouw doelen te realiseren!

Print Friendly, PDF & Email
Back to Index

F1T.Personal
Programma`s 2019 - 2020

Programma Obesitas & Diabetes Mellitus 2

Rug, schouder en nek klachten

Hart en vaatproblemen

Personal Training op maat

De inhoud 
De inhoud 

Binnen dit traject werken onze fysiotherapeut en personaltrainer samen aan uw herstel. Op basis van een korte intake bij de fysio gaat u gericht 1 op 1 werken met onze personaltrainer.

Wat gaan we doen ?
-Middels 1 op 1 begeleiding gaan we gericht en specifiek trainen en werken aan het herstel van uw klacht(en). Na afloop van elke training vindt er een korte evaluatie plaats en krijgt u tevens oefeningen voor thuis mee.
-Tevens begeleiden wij u in het meer inzicht krijgen in externe factoren die van invloed kunnen zijn op uw klachten en besteden we bewust aandacht aan uw houding, techniek en adem.

Zo kunt u hopelijk snel zelfstandig weer trainen binnen ons Fitnesscentrum. Op verzoek is er overdracht en ondersteuning mogelijk op beide locaties. Onze fysio en personaltrainer zijn als achterwacht beschikbaar op afspraak voor u.


De inhoud 

Samen met onze personaltrainer wordt er samen met u een beweegprogramma op maat opgesteld, dat volledig is afgestemd op uw huidige leefstijl. U gaat  verantwoord en veilig in klein groepsverband of in een 1 op 1 situatie met onze personaltrainer aan de slag.

Wat gaan we doen ?
-Cardio- en krachttraining met een beweegplan op maat. Met verschillende functionele oefeningen die afgestemd worden op uw leefstijl en fysieke gesteldheid.
-Minimaal een keer een afspraak met de dietiste waarbij we samen met u kijken naar uw voedingspatroon en eetgedrag.
-Een vervolg afspraak om te kijken hoe alles gaat en het eventueel geven van verder voedingsadvies op maat.
-Twee keer per week 60 minuten fitnessen onder persoonlijke begeleiding van onze leefstijlcoach. Dit kan 1 op 1 of in klein groepsverband tot maximaal 6 personen.
-Stukje mentale begeleiding in het trainen met een aantal periodieke meet momenten omtrent uw conditie en belastbaarheid.

De duur van dit programma is enigszins flexibel. We werken toe naar het weer zelfstandig gaan bewegen en sporten in ons reguliere Fitnesscentrum. Onze fysio en personaltrainer zijn als achterwacht beschikbaar op afspraak voor u, Tevens is er een overdracht met extra begeleiding mogelijk naar het zelfstandig weer gaan sporten.

De inhoud 

U wilt al langere tijd wel gericht met een specifiek doel aan de slag. Maar ja, hoe en waar begin je en kan ik dit wel betalen? Dit zijn hele reele en goeie vragen.
Daarom hebben wij voor u het gratis inloop spreekuur opgezet, Hierbij kunt u gratis en vrijblijvend langs komen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom, de koffie en thee staat voor u klaar!

Wat kunnen wij zoal voor u betekenen?

 • Technisch goed en veilig leren (kracht)trainen en optimaliseren middels nieuwe fitness methodieken, technieken en trainingsmethodes.

 • Nieuwe trainingschema`s en oefeningen volledig op maat afgestemd op uw sport, woon/werk en/-of leefsituatie.

 • Sportspecifiek trainen; denk hierbij aan heel sportspecifiek gericht trainen voor het nieuwe competitie seizoen voor bijvoorbeeld tennis, voetbal, basketbal etc..

 • Verantwoord en stapsgewijs afvallen en werken aan meer spieropbouw.

 • Mobility trainingen en programma`s op maat waardoor u coordinatie en leningheid verbeterd.

 • Functionele oefeningen op maat afgestemd op uw dagelijkse werkzaamheden.

 • Blessure preventie en functioneel trainen middels schema`s/beweegprogramma`s op maat.

 • Werken aan een betere conditie en meer kracht opbouw.

Ook kunnen wij helpen met

-Werken aan een betere conditie en meer kracht opbouw.
-Mental coaching, hoe blijf ik uitgedaagd en met plezier fitnessen.
-Medische fitness op maat i.s.w tussen onze fysiotherapeut en de personaltrainer.

Staat uw vraag er niet tussen ? Geen probleem, kom gratis langs op ons inloop spreekuur waarin u al uw overige vragen kunt stellen aan onze personal trainer!!

F1T.Personal
waarom kiezen voor ons?

Wie ?

Wat ?

Waarom?

Wanneer?

Begeleiding
Wat doen wij?

Wij bieden onze clienten optimale zorg, begeleiding, coaching en kwaliteit op een prachtige lokatie met nieuwe en up to date apparatuur. Dit doen wij middels personaltrainingen en trainen in klein groepsverband. 

Wij hebben hierbij een onderscheid gemaakt in vier hoofd programma`s

Programma`s:
Obesitas&Diabetes Mellitus 2
Rug, schouder/nek klachten
Hart en vaatproblemen
Personaltraining op maat

Na afronding van een specifiek programma kunt u onder begeleiding van Machiel Gabor Welbergen doorstromen naar ons reguliere Fitnesscentrum. Hier kunt u zelfstandig lekker sporten en bewegen binnen ons reguliere beweegaanbod


Waarom F1T.personal ?

 • Professionele begeleiding van eerste graads sportdocent, fitness- en leefstijl coach Machiel Gabor Welbergen
 • State of the Art personal trainingsstudio met de nieuwste en beste apparatuur op de markt.
 • Professionele Online omgeving waarbij u via onze app uw vorderingen kunt monitoren.
 • Elke 8 weken een professionele rapportage in pdf per e-mail.
 • Dietiste op locatie aanwezig voor voedingsadvies.
 • Meer dan 15 jaar aan werk ervaring op het gebied van sport en bewegen, de fitness ter uw beschikking.
 • Fysiotherapeut op locatie beschikbaar.

Tijden

Maandag t/m Vrijdag zijn wij geopend van 09:00 - 18:00. Ik ben op de onderstaande tijden op de lokatie PT-Centrum Sportrade aanwezig.

 • Ma. op afspraak 08:00 - 12:00
 • Di. 08:00 - 16:00
 • Woe. 13:00 - 16:30
 • Do. 13:00 - 17:00
 • Vr. 08:00 - 15:00

ÉÉN DOEL bij F1T.Personal 

“WERKEN AAN JOUW OPTIMALE GEZONDHEID IN LICHAAM & GEEST”.

Zet je gezondheid weer op nummer 1

Print Friendly, PDF & Email