F1T.Natuurlijk

Voor 1 vast bedrag per maand, meerdere keren per week buiten trainen in de Natuur. Geen abonnement of materialen nodig, en op verschillende lokaties. Professionele begeleiding via Sportdocent & Fysiofitness/Personaltrainer met meer dan 15 jaar werkervaring in de sport en bewegen en (fysio)fitness. Met directe samenwerking vanuit Fysiotherapeuten team binnen ECEZG

Hoe werkt het ?

 

F1T.Natuurlijk > Wekelijks onder begeleiding van sportdocent & Fysiofitness/Personaltrainer Machiel Gabor Welbergen met meer dan 15 jaar werkervaring in de sport en bewegen en (fysio)fitness.Directe samenwerking met gespecialiseerde Fysiotherapeuten van ECEZGPersoonlijke en betaalbare begeleiding in een multidisciplinaire omgeving van professionals. Ondermeer aan de hand van een uitgebreide intake, periodieke evaluaties, online coaching stellen we jouw persoonlijke beweegprogramma samen en gaan we werken aan jouw optimale Gezonheid in Lichaam & Geest. Dit ga je wekelijks doen onder de bezielende leiding van Sportdocent & Fysiofitness/Personaltrainer Machiel Gabor Welbergen, die meer dan 15 jaar werkervaring in de sport en bewegen en (fysio)fitness heeft.

 

Dit kan 1 op 1 maar ook in klein groepsverband tot maximaal 4 personen (zie hiervoor prijzen & abonnementen), Directe samenwerking met gespecialiseerde Fysiotherapeuten van ECEZG. op verschillende lokaties en zonder extra kosten. Tevens is er  soms de mogelijkheid van vergoedingen vanuit ECEZG via verzekeraar, afhankelijk van diagnostiek. Er wordt dan direct 1 op 1 samen op lokatie gesport samen met Fysio`s en Machiel. Deze trajecten zijn ook alleen mogelijk binnen 1 op 1 sessies.

 

Waarom kiezen voor F1T.Natuurlijk ?

 

 • Geen vast abonnement en lekker trainen in de Natuur en buitenlucht
 • Je eigen persoonlijke Sportdocent & Fysiofitness/Personaltrainer met meer dan 15 jaar werkervaring in de sport en bewegen en (fysio)fitness.
 • Sporten & Bewegen wanneer het jou uitkomt, afgestemd op jouw agenda.
 • Kosteloze directe samenwerking met gespecialiseerde Fysiotherapeuten van ECEZG.
 • Mogelijkheid soms van vergoedingen via  ECEZG. via verzekeraar, afhankelijk van diagnostiek.
 • Verschillende trainingslocaties tot je beschikking.
 • Betaalbare persoonlijke en professionele begeleiding op maat.

Klanten aan het woord..

Aan `t Zandpad

Prima trainer vakbekwaam en mensen-mens.

Gea Fictoor

Eigenaar Aan `t Zandpad

F1T
5
2019-06-14T19:06:24+00:00

Gea Fictoor

Eigenaar Aan `t Zandpad

prima trainer vakbekwaam en mensen-mens

Anne Gmelig-Meyling

'Ik heb Machiel gevraagd om een aantal 1-op-1 trainingen met mij te doen zodat ik handvatten heb om zelf aan bepaalde spiergroepen te werken die ik sterker wil maken. Enthousiasme is zijn handelsmerk en dat motiveert enorm om aan de slag te gaan en te blijven, want zijn optimistische manier van trainen werkt aanstekelijk. Ook is hij erg kundig; vanuit verschillende disciplines bekijkt hij wat er bij jou past.Ik kan zijn begeleiding aan iedereen aanbevelen!'


Anne Gmelig-Meyling

F1T
5
2020-04-15T18:49:31+00:00

Anne Gmelig-Meyling

'Ik heb Machiel gevraagd om een aantal 1-op-1 trainingen met mij te doen zodat ik handvatten heb om zelf aan bepaalde spiergroepen te werken die ik sterker wil maken. Enthousiasme is zijn handelsmerk en dat motiveert enorm om aan de slag te gaan en te blijven, want zijn optimistische manier van trainen werkt aanstekelijk. Ook is hij erg kundig; vanuit verschillende disciplines bekijkt hij wat er bij jou past. Ik kan zijn begeleiding aan iedereen aanbevelen!'

Nina Heyden

Ik kwam bij Machiel terecht omdat ik binnen 2 maanden fit moest zien te worden voor de sporttest van de Politie. Samen hebben we gekeken wat de beste route was. Ik heb gekozen voor 2 keer per week personal training en 1 keer per week circuit training.


Samen met Machiel is het gelukt om me op tijd klaar te stomen voor de test die ik met een heel mooi resultaat heb behaald. De intensieve trainingen gecombineerd met goede adviezen hebben me heel goed geholpen. Sporten bij F1T is wat mij betreft zeker een aanrader!

Nina Heyden, Juli 2021

F1T
5
2021-07-26T09:03:58+00:00

Nina Heyden, Juli 2021

Ik kwam bij Machiel terecht omdat ik binnen 2 maanden fit moest zien te worden voor de sporttest van de Politie. Samen hebben we gekeken wat de beste route was. Ik heb gekozen voor 2 keer per week personal training en 1 keer per week circuit training. Samen met Machiel is het gelukt om me op tijd klaar te stomen voor de test die ik met een heel mooi resultaat heb behaald. De intensieve trainingen gecombineerd met goede adviezen hebben me heel goed geholpen. Sporten bij F1T is wat mij betreft zeker een aanrader!

Marietta Messmer

I have thoroughly enjoyed Machiel’s Tai Chi lessons at the Tai Chi School Bai Long for several years now and recently decided to take one-on-one lessons to be able to work in depth on the Yang style 43 form. Machiel’s immense knowledge of the philosophical and physiological background of Tai Chi and his excellent eye for details helps me develop a much deeper understanding of the many small but crucial elements of individual movements. His enthusiastic and passionate way of teaching makes his classes truly motivating.


We usually end our personalized sessions with a tailormade workout regime designed to strengthen specific muscle groups and improve focus and balance, which has already led to noticeable improvements after only a few sessions. Starting this personal training with Machiel was one of the best decisions I ever made, and I can highly recommend it to anyone looking for a way to combine elements of fitness, strength training, and physical and mental forms of relaxation based on individual needs.


Marietta Messmer (Groningen)

Marietta Messmer

F1T
5
2020-06-10T15:53:37+00:00

Marietta Messmer

I have thoroughly enjoyed Machiel’s Tai Chi lessons at the Tai Chi School Bai Long for several years now and recently decided to take one-on-one lessons to be able to work in depth on the Yang style 43 form. Machiel’s immense knowledge of the philosophical and physiological background of Tai Chi and his excellent eye for details helps me develop a much deeper understanding of the many small but crucial elements of individual movements. His enthusiastic and passionate way of teaching makes his classes truly motivating. We usually end our personalized sessions with a tailormade workout regime designed to strengthen specific muscle groups and improve focus and balance, which has already led to noticeable improvements after only a few sessions. Starting this personal training with Machiel was one of the best decisions I ever made, and I can highly recommend it to anyone looking for a way to combine elements of fitness, strength training, and physical and mental forms of relaxation based on individual needs.

Sietske van der Zee

Perfecte privé les gehad in de tuin bij Aan `t Zandpad (dankzij de Corona). Een aanrader als je wat hiaten hebt in je tai chi kennis.

Sietske van der Zee

(Cursist Tai Chi School Bai Long)

F1T
5
2020-05-05T18:32:42+00:00

Sietske van der Zee

(Cursist Tai Chi School Bai Long)

Perfecte privé les gehad in de tuin bij Aan `t Zandpad (dankzij de Corona). Een aanrader als je wat hiaten hebt in je tai chi kennis.

Peter van Geelen

Ik heb gisteren van het aanbod van Machiel voor een personal training gebruik gemaakt. Ik heb er maar 1 woord voor: Fantastisch! Zo sterk gericht op de dingen die ik in mijn houding en balans kan verbeteren. Als je nog in de gelegenheid bent moet je dat echt een keer meemaken.

Peter van Geelen

(Cursist Tai Chi School Bai Long)

F1T
5
2020-04-23T16:29:44+00:00

Peter van Geelen

(Cursist Tai Chi School Bai Long)

Ik heb gisteren van het aanbod van Machiel voor een personal training gebruik gemaakt. Ik heb er maar 1 woord voor: Fantastisch! Zo sterk gericht op de dingen die ik in mijn houding en balans kan verbeteren. Als je nog in de gelegenheid bent moet je dat echt een keer meemaken.
Personal training in Gymzaal de Groeneberg November 2020

Anton Houtenbos

In het voorjaar van 2020 ben ik begonnen met circuittraining bij Machiel. Dat was toen in de buitenlucht in een speeltuin. Iedere week stond er superleuk circuit waarbij Machiel slim gebruikt maakte de aanwezige toestellen in combinatie met zijn eigen materiaal.


Ook in de zaal verzint hij iedere maand een circuit met zeer gevarieerde opdrachten. Tussendoor korte oefeningen om bijvoorbeeld je core te versterken.

Machiel weet iedereen te motiveren met complimenten en aanmoedigingen. Bij binnenkomst wordt je al vrolijk van zijn enthousiasme en grote glimlach. 


 

Anton Houtenbos, november 2020

F1T
5
2020-11-22T20:17:02+00:00

Anton Houtenbos, november 2020

Personal training in Gymzaal de Groeneberg November 2020
In het voorjaar van 2020 ben ik begonnen met circuittraining bij Machiel. Dat was toen in de buitenlucht in een speeltuin. Iedere week stond er superleuk circuit waarbij Machiel slim gebruikt maakte de aanwezige toestellen in combinatie met zijn eigen materiaal.  Ook in de zaal verzint hij iedere maand een circuit met zeer gevarieerde opdrachten. Tussendoor korte oefeningen om bijvoorbeeld je core te versterken.  Machiel weet iedereen te motiveren met complimenten en aanmoedigingen. Bij binnenkomst wordt je al vrolijk van zijn enthousiasme en grote glimlach. 

Nita Scholte ter Horst

Als 81 jarige geniet ik reeds enige jaren van het bezig zijn met Tai Chi ;de 43 vormen. Dit alles onder deskundige, enthousiaste maar inspirerende en geduldige begeleiding van Machiel Welbergen. Tai Chi vraagt opperste concentratie, evenwicht, het onthouden van alle vormen en doorzettingsvermogen.


In het begin gaan de bewegingen nogal stroef en onhandig. Nu, na vele jaren oefenen word je iets zelfverzekerder en verheug ik mij op de lessen samen met gelijkgestemde aardige mensen, genietend van Tai Chi. Door inspanning kom je tot ontspanning van lichaam en geest! Ik hoop nog jaren aan de verfijning van de 43 vormen van Tai Chi te kunnen werken.. Nita scholte ter Horst.

Nita scholte ter Horst.

(Cursist Tai Chi)

F1T
5
2020-01-11T12:20:29+00:00

Nita scholte ter Horst.

(Cursist Tai Chi)

Als 81 jarige geniet ik reeds enige jaren van het bezig zijn met Tai Chi ;de 43 vormen. Dit alles onder deskundige, enthousiaste maar inspirerende en geduldige begeleiding van Machiel Welbergen. Tai Chi vraagt opperste concentratie, evenwicht, het onthouden van alle vormen en doorzettingsvermogen. In het begin gaan de bewegingen nogal stroef en onhandig. Nu, na vele jaren oefenen word je iets zelfverzekerder en verheug ik mij op de lessen samen met gelijkgestemde aardige mensen, genietend van Tai Chi. Door inspanning kom je tot ontspanning van lichaam en geest! Ik hoop nog jaren aan de verfijning van de 43 vormen van Tai Chi te kunnen werken.. Nita scholte ter Horst.

Rebekka

Machiel is een vrolijke en motiverende trainer! Zijn energie werkt stimulerend tijdens de sessies. Hij houd je nauwlettend in de gaten zodat je het meeste profijt uit oefeningen haalt en jezelf niet voorbij traint. Met oog voor je doel bedenkt en combineert hij oefeningen zodat het trainen nooit saai is.  

Rebekka

F1T
4
2020-03-17T18:23:36+00:00

Rebekka

Machiel is een vrolijke en motiverende trainer! Zijn energie werkt stimulerend tijdens de sessies. Hij houd je nauwlettend in de gaten zodat je het meeste profijt uit oefeningen haalt en jezelf niet voorbij traint. Met oog voor je doel bedenkt en combineert hij oefeningen zodat het trainen nooit saai is.  

Margriet

Al jaren heb ik last van nek- en schouderklachten. Ik heb hiervoor een aantal personal training sessies met Machiel gedaan. Hij heeft een workout gemaakt helemaal afgestemd op mijn klachten en mij hierin deskundig begeleid. De oefeningen zijn thuis goed te doen en mijn klachten zijn aanzienlijk afgenomen. Machiel heeft hiervoor veel kennis in huis.


Margriet, Haren

Margriet, Haren / F1T.Personal & F1Tcircuits

F1T
4
2020-01-11T12:02:19+00:00

Margriet, Haren / F1T.Personal & F1Tcircuits

Al jaren heb ik last van nek- en schouderklachten. Ik heb hiervoor een aantal personal training sessies met Machiel gedaan. Hij heeft een workout gemaakt helemaal afgestemd op mijn klachten en mij hierin deskundig begeleid. De oefeningen zijn thuis goed te doen en mijn klachten zijn aanzienlijk afgenomen. Machiel heeft hiervoor veel kennis in huis. Margriet, Haren
4.8
10
F1T

Prijzen & Abonnementen

 

U kunt kiezen uit de onderstaande paketten. Klik op het pakket voor de prijs en meer informatie. De pakketten zijn maandelijks opzegbaar, per de 1e van elke maand. Op alle diensten van F1T zijn ten alle tijde de F1T voorwaarden van toepassing. Lees ook ons privacy beleid door, voordat u zich  besluit in te schrijven

 

Heeft u een algemene vraag, kijk dan eerst eens bij de FAQ. Heeft u nog steeds vragen dan kunt u van ma. tot vr. tussen 09:00 – 17:00 bellen via tel: 050 56 90 543 of e-mailen naar trainmij@f1t.nl 

 

F1T.Natuurlijk Personal - €120 per maandF1T.Natuurlijk small Group - €80 p.p per maandF1T.Natuurlijk Groepslessen - €60 p.p per maand
Binnen dit pakket vindt er 1 op 1 begeleiding en coaching plaats op basis van een beweegprogramma op maat
 • 1x per week een PT sessie (60 minuten)
 • 1x per maand een evaluatie en reflectie op voortgang.
 • 1x per week Gratis deelname aan F1T.circuit groepsles
 • Elke 10  – 12 weken evaluatie en overleg met gespecialiseerde Fysiotherapeuten van ECEZG.
 • 1x per week online coaching en begeleiding
 • Directe samenwerking met gespecialiseerde Fysiotherapeuten van ECEZG.
 • Mogelijkheid soms van vergoedingen via  ECEZG. via verzekeraar, afhankelijk van diagnostiek.
 • Verschillende trainingslocaties (Appelbergen, Quintusbos, Boeremapark Haren, Plantsoen Groningen, etc..)
 • Geen vast abonnement nodig en maandeljiks opzegbaar
 • Perssonlijk beweegplan, en oefenschema`s voor thuis trainen.
In dit pakket  sport en train je in klein groepsverband tot maximaal 4 personen, waardoor er nog ruimte is voor persoonlijke begeleiding en coaching. Dit geschiedt ondermeer middels je eigen Beweegplan en Beweegprogramma`s, gecombineerd met 1x per week online coaching 
 • 2x per week outdoor sessie (60 minuten)
 • 1x per week online coaching en begeleiding
 • 1x per 6 – 8 weken individuele evaluatie en reflectie op voortgang.
 • Directe samenwerking met gespecialiseerde Fysiotherapeuten van ECEZG.
 • Verschillende trainingslocaties (Appelbergen, Quintusbos, Boeremapark Haren, Plantsoen Groningen, etc..)
 • Geen vast abonnement nodig en maandeljiks opzegbaar
 • Persoonlijk beweegplan, en oefenschema`s voor thuis trainen.
In dit pakket  sport en train je in groepsverband tot maximaal 8 personen, Op basis van de intake is er nog ruimte voor het monitoren van individuele trainingsdoelen binnen je beweegplan en beweegprogramma.

 • 2x per week outdoor sessie (60 minuten)
 • 1x per 12 weken online coaching en evaluatie en reflectie op voortgang.
 • 2x per jaar  1 op 1 evalauatie en voortgang beweegdoelen.
 • Directe samenwerking met gespecialiseerde Fysiotherapeuten van ECEZG.
 • Verschillende trainingslocaties (Appelbergen, Quintusbos, Boeremapark Haren, Plantsoen Groningen, etc..)
 • Geen vast abonnement nodig en maandeljiks opzegbaar

Locaties & Informatie werkwijze

 

BoksF1T
F1T.Personal

“Optimale Gezondheid in Lichaam & Geest”

“Optimale Gezondheid in Lichaam & Geest”

“Optimale Gezondheid in Lichaam & Geest”

In samenwerking met expertise centrum
eerstelijnszorg Groningen, zet ik als afgestudeerd docent lichamelijke opvoeding meer dan 15 jaar aan werkervaring in de sport & bewegen in om jouw te coachen en begeleiden bij het werken aan jouw optimale Gezondheid in Lichaam & Geest.

 

Over de Sportdocent & Fysiofitness/Personaltrainer

 

Het bereiken van een optimale staat van gezondheid in lichaam, geest en ziel betekent dat je aandacht dient te hebben en besteden aan alle drie de gebieden. Het is belangrijk om niet alleen je fysieke lichaam te trainen maar ook om je interne zelf te trainen. Om zo een balans voor jezelf te vinden waardoor je beter in je vel komt te zitten, je weer F1T en gezond voelt in zowel Lichaam & Geest.https://www.f1t.nl/overf1t/In samenwerking met ECEZG verzorgd Machiel Gabor Welbergen Beweeg- en Oefenprogramma`s op maat. Met meer dan 15 jaar aan werkervaring in het bewegingsonderwijs, de sport, en de fitness, heb ik veel kennis en ervaringen op gedaan. Deze ervaring en kennis zet ik in om jou te coachen en te begeleiden. Heel gericht op maat, gaan we werken aan jouw doelstellingen. Hierbij besteden we aandacht aan bewegen, voeding en mindset oefeningen, aan de hand van de door mij zelf ontwikkelde EIK/KEI methode gaan we stapsgewijs en verantwoord werken aan je doelen. 

 

Wanneer je besluit met de F1T.Personal methode aan de slag te gaan, krijgt u begeleiding en coaching op maat. Dit kan op verschillende locaties. Ik werk hierbij samen met ECEZG (Expertise Centrum Eerstelijnszorg Groningen) waardoor ik snel en eenvoudig met fysio`s kan schakelen en overleggen, om zo optimale professionele begeleiding te kunnen blijven bieden. Bij eventuele blessures en andere ongemakken kan er snel geschakeld en doorverwezen worden naar een van de medewerkers die elk hun eigen specialisaties hebben.  Aan de hand van de door mij zelf ontwikkelde EIK/KEI methode gaan we stapsgewijs en verantwoord werken aan je doelen. 

 

 F1T.Personal – ÉÉN DOEL

“Optimale Gezondheid in Lichaam & Geest”