BoksF1T nieuwe groepsles

By Machiel 0 Comments

Na de herfstvakantie gaan we in week 44, vanaf 28 oktober van start met een de nieuwe groepsles BoksF1T, Geef je voor 14 oktober op en ontvang 15% korting op het volledige eerst lesblok.

BoksF1T 

Boks je weer F1T in Lichaam & Geest

 

De BOKSF1T groepsles is een heerlijke les, op basis van (kick)boksen. Dit doen we aan de hand van de FUIST methode.  Een intensieve fullbody workout, waarbij we FUnctionele oefeningen doen, het UIthoudingsvermogen trainen, en waarbij we Stoten en Trappen tegen bokszakken en stootkussens.

Daarnaast trainen we in tweetallen ook op pads. Een superleuke training om aan je coördinatie, uithoudingsvermogen, fysieke conditie en spierkracht te werken.Daarnaast is het een les om even heerlijk in het moment uit je gedachten te komen en je in het zweet te werken.

Als je veel calorieën wilt verbranden, op passende muziek je lekker in het zweet wilt werken. Lekker tegen de bokszakken wilt slaan en trappen, en als je niet vies bent van een beetje zweten, om zo aan je conditie te werken, dan is dit een ideale les voor je.

Aan het eind van elke les zul je geheid een vuist maken, en zeggen; “Yes dat was weer een toffe workout, en top les. Ik voel me fitter in Lichaam & Geest”

Schrijf je in voor BoksF1T

Lesduur 60 min.

Kosten  €8 p.p

Deelnemers minimaal 8 maximaal 12.

Locatie Gymzaal de Groeneberg.

Tijd Woensdag avond 20:00 – 21:15 (Gymzaal de Groeneberg)

 

 
Let op ook in klein groepsverband en op aanvraag op locatie is training mogelijk in overleg

Leave A Comment