Partners right sidebar

Home / Partners

F1T deelt Ervaringen, Kennis & Inzicht

Ik ben voorstander van het delen en uitwisselen van kennis, werkervaringen en informatie die je in je professie kunt inzetten. Op dit moment werk ik met de volgende onderstaande partners samen. Geinteresseerd in een partnerschap met F1T neem dan contact op voor een eventuele kennismaking.

Sportrade fit- & wellness

Sportrade fit- & wellness

Sportrade fit- & wellness

Ik verzorg bij Sportrade de groepslessen Tai Chi en probeer daarnaast  samen met Sportrade activiteiten voor bedrijven op te zetten waarbij een gezonde werk en leefstijl via Tai Chi & Qi Gong wordt aangeboden.

Sportrade biedt deskundige begeleiding op het gebied van krachttraining, cardiofitness, spinning, pilates, yoga, BBB, pump, Bootcamp en nog veel meer. Bekijk via deze link hun volledige aanbod.

EGJJF

Website of the European Gracie Jiu-Jitsu Federation.Ik ben als BJJ Junior Gracie instructeur aangesloten bij de EGJJF hier volg ik ook verdere opleidingen m.b.t BJJ.

Het EGJJF is opgezet om de Jiu-Jitsu gemeenschap te bedienen. Ons doel is om Jiu-jitsu te promoten zoals het is ontwikkeld door de GRACIE FAMILY.Jiu-Jitsu is ontwikkeld als een vechtsport. In GRACIE Jiu-Jitsu zijn de zelfverdedigingstechnieken erg belangrijk.

Iedereen moet deze technieken kunnen uitvoeren, de technieken zijn gebaseerd op het positioneren van je lichaam en het principe van hefboomwerking. Dit betekent dat onze stijl van jiu jitsu geschikt is voor alle lichaamstypen, ongeacht het fitnessniveau, je leeftijd of geslacht. Onze grote inspiratie is RICKSON GRACIE.

We volgen de concepten van de JJGF

Ben jij de volgende die hier staat als F1T partner? Neem contact op voor een eventuele samenwerking als je realistische mogelijkheden ziet..

 

Neem contact op voor een eventuele samenwerking als je realistische mogelijkheden ziet..

Gracie Barra Groningen

Gracie Barra Groningen

Gracie Barra Groningen

In samenwerking met Gracie Barra Groningen verzorg ik af en toe workshops en lessen in het onderwijs. Ook voor bedrijven, (sport)verenigingen kan BJJ goed ingezet worden voor verschillende trainings doeleinden. Zowel fysyiek als mentaal gericht.

Brazilian Jiu-Jitsu kan je bij ons trainen op recreatief en wedstrijd niveau. WIj bieden 4 vaste lessen per week aan, 1 algemene open mat en bijna dagelijks besloten trainingen met het competitieteam. Naast trainingen in de gi (BJJ pak) bieden we elke week ook lessen grappling (no-gi) die ook heel geschikt zijn voor als je MMA traint.

Bewegingscentrum Norg

Bewegingscentrum Norg: een ruim centrum van 2000 m² met een breed scala aan beweegactiviteiten en een multifunctioneel beweegklimaat waar eenieder zijn/haar beweegactiviteiten kan combineren met ontspanningsmogelijkheden.

Bewegingscentrum Norg

Samen met Froukje van der Wal probeer ik leuke en gezonde activiteiten, workshops en trainingsweekenden op te zetten in het multifunctionele centrum in Norg. Zo ben ik momenteel bezig om een BJJ trainingsweekend te organiseren i.s.m Gracie Barra Groningen die dan 2 keer per jaar plaats zal gaan vinden.

Over Bewegingscentrum Norg

Bewegingscentrum Norg: een ruim centrum van 2000 m² met een breed scala aan beweegactiviteiten en een multifunctioneel beweegklimaat waar eenieder zijn/haar beweegactiviteiten kan combineren met ontspanningsmogelijkheden.

Kwaliteit, innovatie en professionele begeleiding in de fitness en groepslessen staan bij ons centraal. Kom gerust eens langs bij ons aan de Eenerstraat 52a en proef de sfeer.

Praktijk voor Fysiotherapie Glimmen

Op dit moment geen SeniorF1T lessen i.v.m andere werkzaamheden

Op deze website vindt u informatie over de praktijk voor fysiotherapie Glimmen. Deze praktijk bestaat sinds 1983, is gevestigd aan de Rijksstraatweg 124 en wordt gerund door Femmy Holwerda-Hendriks. De praktijk is BIG geregistreerd, staat ingeschreven in het CKR (centraal kwaliteitsregister), heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). De praktijk is makkelijk te bereiken, zie voor een plattegrond hiernaast. In de omgeving van de praktijk is ruim voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een bushalte op enkele meters van de praktijk gevestigd, van hieruit zijn er verbindingen van en naar Groningen/Haren, Assen en Zuidlaren.

In samenwerking met Femmy Holwerda verzorg ik sinds september 2015 op maandag van 15:00 – 15;30 stoelgymanstiek en van 15:30 – 16:30 SeniorF1T in gymzaal de Groenenberg. Femmy stuurt clienten  naar mij door die bij mij komen bewegen en sporten. Elke 8 à 12 weken kotm Femmy even kijken naar de progressie van de deelnemers, met name bij de stoelgymnastiek. Periodiek hebben we samen overleg over de voortgang en inhoud van de lessen en andere gerelateerde zaken m.b.t gezondheid en bewegen voor senioren.

Deze praktijk bestaat sinds 1983, is gevestigd aan de Rijksstraatweg 124 en wordt gerund door Femmy Holwerda-Hendriks. De praktijk is BIG geregistreerd, staat ingeschreven in het CKR (centraal kwaliteitsregister), heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).De praktijk is makkelijk te bereiken, zie voor een plattegrond hiernaast. In de omgeving van de praktijk is ruim voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een bushalte op enkele meters van de praktijk gevestigd, van hieruit zijn er verbindingen van en naar Groningen/Haren, Assen en Zuidlaren.

Sportcentrum Energy

Sportcentrum Energy Haren

Sportcentrum Energy Haren

Bij Sportcentrum Energy in Haren geef ik twee groepslessen op de woensdag ochtend. Boksfit van 08:45 – 09-45 en Fitnessbal van 11:00 – 12:00 

Wij zijn een laagdrempelig sportcentrum met meer dan 50 groepslessen per week met als motto “sporten met plezier” waar kwaliteit en veiligheid voorop staat. Onze groepslessen worden door deskundige en enthousiaste lesgevers gegeven, waarbij we het niveau van de deelnemers belangrijk vinden.

Wil jij ook Sporten met plezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Aan `t Zandpad

Aan `t Zandpad/ ruimte voor bezinning ontspanning en creativiteit

Aan `t Zandpad

Bij Aan `t Zandpad vinden in de zomer bij mooi weer de buiten lessen plaats van Tai Chi School Bai Long. Daarnaast organiseer ik samen met Aan `t Zandpad een aantal keren per jaar een afsluitende dag deel voor de Tai Chi school. Samen gezellig lekker eten en drinken om zo een les jaar af te sluiten, of gewoon voor de gezelligheid.

Staat in een rustige en natuurlijke omgeving bij het bos ‘De Appelbergen’ en is bedoeld voor ontspanning, bezinning en creatieve activiteiten. De lichte ruimte is functioneel ingericht en voorzien van alle comfort. Afhankelijk van de activiteit is de ruimte geschikt voor groepen tot 12 personen. Bij goed weer kan de activiteit ook naar de tuin worden verplaatst.

Ook interesse in een samenwerking met F1T ? Bel 050 56 90 543Wil jij ook samenwerken met F1T stuur dan een email naar trainmij@F1T.nl met als onderwerp samenwerken met F1T.

 

 

Ben jij de volgende die hier staat als F1T partner? Neem contact op voor een eventuele samenwerking als je realistische mogelijkheden ziet…

 

Print Friendly, PDF & Email