Partners right sidebar

Home / Partners

F1T deelt Ervaringen, Kennis & Inzicht

Ik ben voorstander van het delen en uitwisselen van kennis, werkervaringen en informatie die je in je professie kunt inzetten. Op dit moment werk ik met de volgende onderstaande partners samen. Geinteresseerd in een partnerschap met F1T neem dan contact op voor een eventuele kennismaking.

Sportrade fit- & wellness

Sportrade fit- & wellness

Sportrade fit- & wellness

Ik verzorg bij Sportrade de groepslessen Tai Chi en probeer daarnaast  samen met Sportrade activiteiten voor bedrijven op te zetten waarbij een gezonde werk en leefstijl via Tai Chi & Qi Gong wordt aangeboden.

Over Sportrade

Sportrade biedt deskundige begeleiding op het gebied van krachttraining, cardiofitness, spinning, pilates, yoga, BBB, pump, Bootcamp en nog veel meer. Bekijk via deze link hun volledige aanbod.

BJJFightgear

Bij de NNK BJJ, en langs bij vriend Micha Busch eigenaar van BJJ Fightgear

Bij de NNK BJJ, en langs bij vriend Micha Busch eigenaar van BJJ Fightgear

BJJ Fight Gear is onze 100%partner op alle BJJNinja`s evenementen.  BJJ Fight Gear is een webshop gespecialiseerd in BJJ, grappling-producten.

Over BJJFightgear.com

We proberen een goede keuze te behouden door een groot assortiment producten aan te bieden. We zijn constant op reis over de hele wereld, trainen BJJ, testen nieuwe spullen en kijken uit naar nieuwe producten om toe te voegen.

Gracie Barra Groningen

Gracie Barra Groningen

Gracie Barra Groningen

In samenwerking met Gracie Barra Groningen verzorgde ik af en toe seminars en gastlessen in het onderwijs. Ook voor bedrijven, (sport)verenigingen kan BJJ goed ingezet worden voor verschillende trainings doeleinden. Zowel fysyiek als mentaal gericht.

Over Gracie Barra Groningen

Brazilian Jiu-Jitsu kan je bij ons trainen op recreatief en wedstrijd niveau. WIj bieden 4 vaste lessen per week aan, 1 algemene open mat en bijna dagelijks besloten trainingen met het competitieteam. Naast trainingen in de gi (BJJ pak) bieden we elke week ook lessen grappling (no-gi) die ook heel geschikt zijn voor als je MMA traint.

Kenneth Bolhuis

Fysiotherapeut Kenneth Bolhuis

Fysiotherapeut Kenneth Bolhuis

Ik werk binnen Sportrade samen met Fysiotherapeut Kenneth Bolhuis

Over Kenneth Bolhuis

Kenneth is een jonge bekwame en jonge fysiotherapeut afgestudeerd in 2018 aan de Hanze. Kenneth is dol op reizen en op Kungfu.

Aihato

De naam AIHATO staat voor Aissa, Hafid en Tobias. Deze drie jongens zijn in 2003 een eigen sportschool begonnen.

Machiel samen op de foto met trainingsmaatje Aisa Boogelo, mede oprichter van Aihato,

Ik probeer samen met Aisa om af en toe leuke BJJ en Grapling seminars op te gaan zetten. Dit zal dan uiteraard plaats vinden bij Aihato i.s.m BJJNinja`s

Over Aihato

De naam AIHATO staat voor Aissa, Hafid en Tobias. Deze drie jongens zijn in 2003 een eigen sportschool begonnen. Op 3 maart 2003 heeft sportschool AIHATO haar deuren geopend en is hun droom werkelijkheid geworden. De lessen die door Aissa, Hafid en Tobias worden gegeven zijn gebaseerd op hun jarenlange internationale ervaring van zowel wedstrijden als vechtsportdemonstraties.

Hun doel is om een leuke groep mensen te trainen, waarbij zowel voor de recreant als voor de wedstrijdsporter de juiste tijd en aandacht is. AIHATO geeft ook demonstraties (zoals Leeuwendans), gastlessen en workshops.

Praktijk voor Fysiotherapie Glimmen

Op deze website vindt u informatie over de praktijk voor fysiotherapie Glimmen. Deze praktijk bestaat sinds 1983, is gevestigd aan de Rijksstraatweg 124 en wordt gerund door Femmy Holwerda-Hendriks. De praktijk is BIG geregistreerd, staat ingeschreven in het CKR (centraal kwaliteitsregister), heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). De praktijk is makkelijk te bereiken, zie voor een plattegrond hiernaast. In de omgeving van de praktijk is ruim voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een bushalte op enkele meters van de praktijk gevestigd, van hieruit zijn er verbindingen van en naar Groningen/Haren, Assen en Zuidlaren.

In samenwerking met Femmy Holwerda verzorgde ik sinds september 2015 SeniorF1T lessen en stoelgymnastiek in Glimmen. Momenteel richt ik me op het opzetten van werkzaamheden binnen Maarwold  in Haren Periodiek hebben we samen overleg over de voortgang en inhoud van de lessen en andere gerelateerde zaken m.b.t gezondheid en bewegen voor senioren.

Over Fysiotherapie Glimmen

Deze praktijk bestaat sinds 1983, is gevestigd aan de Rijksstraatweg 124 en wordt gerund door Femmy Holwerda-Hendriks. De praktijk is BIG geregistreerd, staat ingeschreven in het CKR (centraal kwaliteitsregister), heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij het KNGF.

Sportcentrum Energy

Sportcentrum Energy Haren

Sportcentrum Energy Haren

Bij Sportcentrum Energy in Haren geef ik twee groepslessen op de woensdag ochtend. Boksfit van 08:45 – 09-45 en Fitnessbal van 11:00 – 12:00 

Over Sportcentrum Energy Haren

Wij zijn een laagdrempelig sportcentrum met meer dan 50 groepslessen per week met als motto “sporten met plezier” waar kwaliteit en veiligheid voorop staat. Onze groepslessen worden door deskundige en enthousiaste lesgevers gegeven, waarbij we het niveau van de deelnemers belangrijk vinden.

Wil jij ook Sporten met plezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Aan `t Zandpad

Aan `t Zandpad/ ruimte voor bezinning ontspanning en creativiteit

Aan `t Zandpad

Bij Aan `t Zandpad vinden in de zomer de groepslessen voro Tai Chi SchoolBai Long plaats. Tevens geef ik af en toe personal trainingen bij Aan `t Zandpad. Daarnaast organiseer ik samen met Aan `t Zandpad een aantal keren per jaar een afsluitend dag deel voor de Tai Chi school. Samen gezellig lekker eten en drinken om zo een les jaar af te sluiten, of gewoon voor de gezelligheid.

Over Aan `t Zandpad

Afhankelijk van de activiteit is de ruimte geschikt voor groepen tot 12 personen. Bij goed weer kan de activiteit ook naar de tuin worden verplaatst. Cursusleiders kunnen vrij gebruik maken van alle voorzieningen van het atelier. De groepsruimte is op uurbasis of per dag te huur, ook tijdens de schoolvakanties. Hiervoor wordt een huurcontract toegestuurd.

De ruimte is ook  geschikt voor kortdurende groepsactiviteiten van bedrijven en instellingen die passen bij de filosofie van het centrum. Huurreductie in de schoolvakanties en voor personal training.

Ook interesse in een samenwerking met F1T ? Bel 050 56 90 543

Samenwerken met F1T?

Ben jij de volgende die hier staat als F1T partner? Stuur dan een email naar trainmij@F1T.nl met als onderwerp samenwerken met F1T.

Alleen als je realistische mogelijkheden ziet. Tevens dient er een overlapping te zijn qua werkveld en diensten pakket dat F1T aanbiedt.

Daarnaast dienen raakvlakken en overlapping te zijn omtrent de filosofie van waaruit ik werk.

Zet je gezondheid op nummer één !

één doel “Gezondheid in lichaam & geest”

 

Print Friendly, PDF & Email