Partners right sidebar

Home / Partners

F1T deelt Ervaringen, Kennis & Inzicht

Ik ben voorstander van het delen en uitwisselen van kennis, werkervaringen en informatie die je in je professie kunt inzetten. Op dit moment werk ik met de volgende onderstaande partners samen. Geinteresseerd in een partnerschap met F1T neem dan contact op voor een eventuele kennismaking.

Sportrade fit- & wellness

Sportrade fit- & wellness

Sportrade fit- & wellness

Ik verzorg bij Sportrade de groepslessen Tai Chi en probeer daarnaast  samen met Sportrade activiteiten voor bedrijven op te zetten waarbij een gezonde werk en leefstijl via Tai Chi & Qi Gong wordt aangeboden.

Over Sportrade

Sportrade biedt deskundige begeleiding op het gebied van krachttraining, cardiofitness, spinning, pilates, yoga, BBB, pump, Bootcamp en nog veel meer. Bekijk via deze link hun volledige aanbod.

BJJFightgear

Bij de NNK BJJ, en langs bij vriend Micha Busch eigenaar van BJJ Fightgear

Bij de NNK BJJ, en langs bij vriend Micha Busch eigenaar van BJJ Fightgear

BJJ Fight Gear is onze 100%partner op alle BJJNinja`s evenementen.  BJJ Fight Gear is een webshop gespecialiseerd in BJJ, grappling-producten.

Over BJJFightgear.com

We proberen een goede keuze te behouden door een groot assortiment producten aan te bieden. We zijn constant op reis over de hele wereld, trainen BJJ, testen nieuwe spullen en kijken uit naar nieuwe producten om toe te voegen.

Gracie Barra Groningen

Gracie Barra Groningen

Gracie Barra Groningen

In samenwerking met Gracie Barra Groningen verzorgde ik af en toe seminars en gastlessen in het onderwijs. Ook voor bedrijven, (sport)verenigingen kan BJJ goed ingezet worden voor verschillende trainings doeleinden. Zowel fysyiek als mentaal gericht.

Over Gracie Barra Groningen

Brazilian Jiu-Jitsu kan je bij ons trainen op recreatief en wedstrijd niveau. WIj bieden 4 vaste lessen per week aan, 1 algemene open mat en bijna dagelijks besloten trainingen met het competitieteam. Naast trainingen in de gi (BJJ pak) bieden we elke week ook lessen grappling (no-gi) die ook heel geschikt zijn voor als je MMA traint.

Ben jij de volgende die hier staat als eventuele F1T partner?

Neem contact op voor een eventuele samenwerking, alleen als je realistische mogelijkheden ziet..

Ook interesse in een samenwerking met F1T ? Bel 050 56 90 543Wil jij ook samenwerken met F1T ?

Stuur dan een email naar trainmij@F1T.nl met als onderwerp samenwerken met F1T. Alleen als je serieuze mogelijkheden ziet, en bovendienen dient er een overlapping te zijn qua werkveld en de diensten die ik aanbied, alsmede ook de filosofie van waaruit ik werk.

Aihato

De naam AIHATO staat voor Aissa, Hafid en Tobias. Deze drie jongens zijn in 2003 een eigen sportschool begonnen.

Machiel samen op de foto met trainingsmaatje Aisa Boogelo, mede oprichter van Aihato,

Ik probeer samen met Aisa om af en toe leuke BJJ en Grapling seminars op te gaan zetten. Dit zal dan uiteraard plaats vinden bij Aihato i.s.m BJJNinja`s

Over Aihato

De naam AIHATO staat voor Aissa, Hafid en Tobias. Deze drie jongens zijn in 2003 een eigen sportschool begonnen.

Op 3 maart 2003 heeft sportschool AIHATO haar deuren geopend en is hun droom werkelijkheid geworden. De lessen die door Aissa, Hafid en Tobias worden gegeven zijn gebaseerd op hun jarenlange internationale ervaring van zowel wedstrijden als vechtsportdemonstraties. Hun doel is om een leuke groep mensen te trainen, waarbij zowel voor de recreant als voor de wedstrijdsporter de juiste tijd en aandacht is. AIHATO geeft ook demonstraties (zoals Leeuwendans), gastlessen en workshops.

De contributie houden we zo laag mogelijk: 20 euro per maand voor kinderen (t/m 13 jaar) en 30 euro per maand voor volwassenen (vanaf 14 jaar). Je mag dan zo vaak in de week meedoen als je maar wilt!

Praktijk voor Fysiotherapie Glimmen

Op deze website vindt u informatie over de praktijk voor fysiotherapie Glimmen. Deze praktijk bestaat sinds 1983, is gevestigd aan de Rijksstraatweg 124 en wordt gerund door Femmy Holwerda-Hendriks. De praktijk is BIG geregistreerd, staat ingeschreven in het CKR (centraal kwaliteitsregister), heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). De praktijk is makkelijk te bereiken, zie voor een plattegrond hiernaast. In de omgeving van de praktijk is ruim voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een bushalte op enkele meters van de praktijk gevestigd, van hieruit zijn er verbindingen van en naar Groningen/Haren, Assen en Zuidlaren.

In samenwerking met Femmy Holwerda verzorg ik sinds september 2015 SeniorF1T lessen en stoelgymnastiek. Elke 8 à 12 weken kotm Femmy even kijken naar de progressie van de deelnemers, met name bij de stoelgymnastiek. Periodiek hebben we samen overleg over de voortgang en inhoud van de lessen en andere gerelateerde zaken m.b.t gezondheid en bewegen voor senioren.

Over Fysiotherapie Glimmen

Deze praktijk bestaat sinds 1983, is gevestigd aan de Rijksstraatweg 124 en wordt gerund door Femmy Holwerda-Hendriks. De praktijk is BIG geregistreerd, staat ingeschreven in het CKR (centraal kwaliteitsregister), heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).De praktijk is makkelijk te bereiken, zie voor een plattegrond hiernaast. In de omgeving van de praktijk is ruim voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een bushalte op enkele meters van de praktijk gevestigd, van hieruit zijn er verbindingen van en naar Groningen/Haren, Assen en Zuidlaren.

Sportcentrum Energy

Sportcentrum Energy Haren

Sportcentrum Energy Haren

Bij Sportcentrum Energy in Haren geef ik twee groepslessen op de woensdag ochtend. Boksfit van 08:45 – 09-45 en Fitnessbal van 11:00 – 12:00 

Over Sportcentrum Energy Haren

Wij zijn een laagdrempelig sportcentrum met meer dan 50 groepslessen per week met als motto “sporten met plezier” waar kwaliteit en veiligheid voorop staat. Onze groepslessen worden door deskundige en enthousiaste lesgevers gegeven, waarbij we het niveau van de deelnemers belangrijk vinden.

Wil jij ook Sporten met plezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Aan `t Zandpad

Aan `t Zandpad/ ruimte voor bezinning ontspanning en creativiteit

Aan `t Zandpad

Bij Aan `t Zandpad vinden in de zomer bij mooi weer de buiten lessen plaats van Tai Chi School Bai Long. Daarnaast organiseer ik samen met Aan `t Zandpad een aantal keren per jaar een afsluitend dag deel voor de Tai Chi school. Samen gezellig lekker eten en drinken om zo een les jaar af te sluiten, of gewoon voor de gezelligheid.

Tevens geef ik af en toe personal trainingen bij Aan `t Zandpad.

Over  Aan `t Zandpad

Staat in een rustige en natuurlijke omgeving bij het bos ‘De Appelbergen’ en is bedoeld voor ontspanning, bezinning en creatieve activiteiten. De lichte ruimte is functioneel ingericht en voorzien van alle comfort. Afhankelijk van de activiteit is de ruimte geschikt voor groepen tot 12 personen. Bij goed weer kan de activiteit ook naar de tuin worden verplaatst.

Ook interesse in een samenwerking met F1T ? Bel 050 56 90 543

Wil jij ook samenwerken met F1T

Stuur dan een email naar trainmij@F1T.nl met als onderwerp samenwerken met F1T. Alleen als je serieuze mogelijkheden ziet, en bovendienen dient er een overlapping te zijn qua werkveld en de diensten die ik aanbied, alsmede ook de filosofie van waaruit ik werk.

 

 

Ben jij de volgende die hier staat als F1T partner? Neem contact op voor een eventuele samenwerking als je realistische mogelijkheden ziet…

 

Print Friendly, PDF & Email