Interim sportmanager Bewegingscentrum Norg

Home / F1T nieuws / Interim sportmanager Bewegingscentrum Norg
machiel per 1-1-2018 nieuwe interim sportmanager bij Bewegingscentrum in Norg

Interim sportmanager Bewegingscentrum Norg

Per 1-1-2018 interim Sportmanager bewegingscentrum Norg

Machiel Gabor Welbergen / per 1-1-2018 nieuwe interim sportmanager bij Bewegingscentrum Norg

Vanaf 1 januari 2018 zal ik 20 uur als interim sportmanager en sportdocent vanuit mijn bedrijf  bij bewegingscentrum Norg aan de slag gaan. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop dat ik een mooie bijdrage kan leveren aan het verder ondersteunen van mensen in het werken aan hun gezondheid in zowel lichaam & geest.

Ik zal dan ook veel op de werkvloer te vinden zijn en zal proberen zo een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van de bewegingscultuur in het centrum, vanuit mijn ALO achtergrond. Daarnaast zal ik samen met collega`s proberen het lesprogramma en de groepslessen verder uit te breiden.

Tevens zal ik verschillende bewegingsactiviteiten en projecten in het centrum en in de omgeving van Norg verder op de kaart proberen te zetten. Zoals ondermeer Tai Chi en Qi Gong lessen, BJJ en nog veel meer leuke en gezonde activiteiten voor jong en oud.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

Logged in as . Log out?

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Archief

Interim sportmanager Bewegingscentrum Norg

door wpf1t lees duur: 1 min
0