Senior.F1T

Stoelgymnastiek & SeniorF1T

Blijf in beweging, doe mee aan seniorF1T lessen

16 juni 2015 Workshop voor mantelzorgers in opdracht van Stichting kwartier zorg en welzijn
16 juni 2015 Workshop voor mantelzorgers in opdracht van Stichting kwartier zorg en welzijn

Vitaal en gezond ouder zijn woorden  die u ongetwijfeld  vaker hebt gelezen. Mensen worden vandaag veel ouder t.o.v vroeger, en hierbij wil je natuurlijk zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig blijven! Het is daarom belangrijk dat je regelmatig blijft bewegen. Bewegen en een gezonde leefstijl verminderen de kans op ouderdoms kwaaltjes die toch met name senioren treffen.

F1T werkt samen met Fysiotherapeute Femmy Holwerda van Fysiotherapie Glimmen, zo kan er snel en effectief gehandeld worden bij eventuele blessures. Bovendien komt Femmy periodiek ook langs om te kijken omtrent de voortgang van haar ciienten die bij mij de seniorf1t lessen volgen...
i.s.m. Fysiotherapeute Femmy Holwerda

Denk hierbij aan osteoporose, reuma, een te hoge bloeddruk, diabetes en hart- en vaatziekten. Deze aandoeningen kun je echter prima verhelpen c.q. remmen door regelmatig te sporten en bewegen. In de SeniorF1T les beweeg je samen met andere senioren in een groep in Gymzaal de Groeneberg in Glimmen.

Elke maandag van 17:00 tot 18:00 Gymzaal de Groeneberg Markeweg 17 Glimmen

Hierbij bied ik wekelijks verschillende oefeningen, balspelen en beweegvormen aan die speciaal afgestemd zijn op de 60/65-plusser. In elke les wordt aandacht besteed aan een stuk conditie, kracht, lenigheid en coordinatie (flexibiliteit) van je lichaam. Met als doel om zo fit mogelijk te blijven en daarmee ook zoveel mogelijk zelfredzaam.

Kortom de SeniorF1T les is een gezellige les in groepsverband met mede senioren waarbij ik als bevoegd docent bewegingsonderwijs wekelijks uitdagende beweegvormen aanbiedt waardoor je vitaal blijft! Daarnaast werk ik samen met BIG geregistreerd fysiotherapeute Femmy Holwerda waardoor klachten snel opgepakt en behandeld kunnen worden. 

proefles meedoen?Bel met 050 56 90 543

Leave A Comment