Overzicht F1T diensten

 

Diensten F1T 2019

Op alle diensten van F1T zijn ten alle tijde de F1T voorwaarden van toepassing

 

BJJ School STOEI

BJJ School STOEI // Jiu-jitsu promoten zoals ontwikkeld door de GRACIE FAMILY. Jiu-Jitsu is ontwikkeld als een Martial art.

Is in 2017 opgericht en is onderdeel van F1T. De oprichter is Machiel Gabor Welbergen die de STOEI methode gebruikt in zijn BJJ & Grappling lessen die hij geeft. Zelf traint hij sinds 2013 bij Focus Jiu Jitsu

F1T Groepslessen

F1T groepslessen worden gegeven in Gymzaal de Groeneberg in Glimmen. Tevens verzorgt F1T groepslessen voor sport- en fitnesscentra op locatieDe groepslessen worden gegeven in Gymzaal de Groenenberg in Glimmen. Tevens verzorgt F1T in opdracht van sportscholen & fitnesscentra groepslessen op locatie. 

Bedrijfs Tai Chi

Workshop aan 3e jaars fysiotherapie studenten aan de Hanzehogeschool. Het thema was hoe kun je als toekomstige #fysiotherapeut Tai Chi integreren in je praktijk

Vanuit Tai Chi School Bai Long, geeft Machiel op locatie Tai Chi & Qi Gong gastlessen en workshops. Zowel voor bedrijven, onderwijsinstellingen en andere geinteresserde  organisaties.  

Tai Chi School Bai Long

Tai Chi school de witte draak in Glimmen is in 2014. We richten ons met name op de Yang stijl Tai Chi vormen. Tevens kunt u bij ons verschillende Qi Gong vormen leren. We besteden ook aandacht aan de applicaties binnen de Yang stijl vormen.

Tai Chi school de witte draak in Glimmen is in 2014. We richten ons met name op de Yang stijl Tai Chi vormen. Tevens kunt u bij ons verschillende Qi Gong vormen leren. We besteden ook aandacht aan de applicaties binnen de Yang stijl vormen.

F1T.personal

Binnen het F1T.Personal programma ga je onder begeleiding van Machiel Gabor Welbergen werken aan een betere gezondheid in lichaam & geest. Hierbij besteden we aandacht aan bewegen, voeding en mindset oefeningen.  Dit kan 1 op 1 maar ook in klein groeps verband.

F1T Workshops

Workshop BJJ voor kinderen bij Dijkmansport in Groningen samen met SAMO ISKANDARANI-ALEXANDARIJN

Regelmatig verzorgt F1T workshops. Hierbij schakel ik regelmatig ook partner bedrijven in waar ik af en toe mee samenwerk, afhankelijk van de activiteit. De workshops zijn altijd gericht op sport, bewegen en/-of een gezonde leefstijl.

Functioneel F1T

Van oorsprong is het Functionele trainen onstaan in ziekenhuizen en fysiotherapie praktijken als ondersteuning in het revalidatie proces van patienten. Denk hierbij aan oefeningen die patienten in hun dagelijks leven veel uitvoeren.

Deze oefeningen helpen de patient na een letsel of operatie om hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden weer op te pakken. In de afgelopen jaren is het functionele trainen veel door ontwikkeld binnen de sport en de fitness en heeft daardoor veel aan populariteit gewonnen.

Kleine groepstrainingen

Kies verstandig en ga met het SMART model samen met anderen in een kleine groep gericht aan de slag met jouw trainingsdoel(en). Je deelt de kosten, maar krijgt wel de persoonlijke begeleiding van mij .Kies verstandig  en ga met het SMART model samen met anderen in een kleine groep gericht aan de slag met jouw trainingsdoel(en). Je deelt de kosten, maar krijgt wel de persoonlijke begeleiding van mij.

Wilt u graag in een klein groepsverband trainen met persoonlijke begeleiding dan is de kleine groepstraining een prima keuze. Je gaat onder mijn begeleiding functioneel en doelgericht aan de slag in een vooraf vast gesteld aantal sessies.

 

Senior F1T

Stoelgymnastiek & SeniorF1T BLIJF IN BEWEGING, DOE MEE AAN SENIORF1T LESSEN

Vitaal en gezond ouder zijn woorden  die u ongetwijfeld  vaker hebt gelezen. Mensen worden vandaag veel ouder t.o.v vroeger, en hierbij wil je natuurlijk zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig blijven! Het is daarom belangrijk dat je regelmatig blijft bewegen.

BJJNinja`s

BJJNinja`s / Kampen, Seminars, Kleding. Ons doel is om een open leeromgeving te bieden met een vriendelijke gastvrije cultuur. Met ruimte voor veel training, drillen en rollen. Maar ook ruimte om je lekker te ontspannen, genieten van goed en gezond eten, nieuwe mensen leren kennen en wellicht nieuwe vrienden maken.

We proberen een plek te bieden waar je mede BJJ lief hebbers kunt ontmoeten en waar je kunt leren van top leraren en competitors. Waar je de BJJ Lifestyle kunt delen en uitwisselen. Waar wacht je nog op, kom en ervaar Jiu Jitsu-kampen en seminars op hoog niveau, met een leuke en open sfeer. Voor iedereen toegankelijk om deze prachtige Gentle Art te beoefenen,  bestuderen, en te delen.