BJJNinja`s nieuw merk van F1T

By Machiel 0 Comments

F1T start BJJNinja`s 

BJJNinja``a Camps, Seminars and ClothingNa veel overleggen  met verschillende partners en regelmatig steekproefsgewijs peilen of er ook animo is voor deelname aan BJJ kampen en seminars in het Noorden is Machiel bezig gegaan met het opzetten van BJJNinja`s.

Na de afgelopen maanden gewerkt te hebben aan het nieuwe logo en beeldmerk en het bouwen van de nieuwe website zijn we in Juni van start gegaan. Ook is de nieuwe website toen online gegaan. We hebben gekozen voor een engelstalige website omdat verschillende deelnemers binnen de BJJ community niet altijd Nederlands spreken. Maar ook omdat onze vaste partner BJJFightgear die 100% partner is op al onze evenementen grotendeels in het engels communiceert met haar klanten en onze doelgroep.

Bij de NNK BJJ, en langs bij vriend Micha Busch van BJJ Fightgear
Bij de NNK BJJ, en langs bij vriend Micha Busch van BJJ Fightgea
Een concept waar in samenwerking met verschillende partner partijen en onze vaste partner BJJFightgear, BJJ/Grappling Evenementen, Trainingsdagen en Seminars worden georganiseerd in het Noorden van Nederland.BJJNinja`s

We willen zo deze prachtige Gentle Art en lifestyle promoten. Het eerste kamp zal plaats vinden op 25 en 26 augustus in Bewegingscentrum Norg.

Je kan je aanmelden via deze link. Je kunt ons ook op Facebook volgen. Mocht je nog vragen hebben  of concrete mogelijkheden zien om met ons te willen samen werken, dan kun je e-mailen naar info@bjjninjas.training

OSU,

Wellicht tot ziens op een Kamp of Seminar.

Team BJJNinja`s

 

 

Leave A Comment