F1T.Personal bij Sportrade Select Fitness centrum

Home / F1T nieuws / Geen categorie / F1T.Personal bij Sportrade Select Fitness centrum

F1T.Personal bij Sportrade Select Fitness centrum

Opening Nieuwe Personal Trainingscentrum Sportrade Select Fitness

De afgelopen maanden heeft F1T i.s.m Sportrade hard gewerkt aan de ontwikkeling van de tot standkoming van ons nieuwe trainingscentrum. Een prachtige lichte open ruime van 150m2.  Met de volledig lijn aan apparatuur  van Nautilus (Humansport line). Ontwerp dat is geïnspireerd op de sierlijke, natuurlijke bewegingen van het menselijk lichaam.

Een unieke en menselijke manier van jezelf conditioneren in je trainingen. HumanSport® is zo eenvoudig, zo intuïtief en zo natuurlijk dat het voelt alsof het op maat is gemaakt voor iedere gebruiker. Zes dual-functie, op kabels gebaseerde machines fungeren als twaalf workoutstations.

Door gebruik te maken van dubbele gewichtstapels is er een breed scala aan tal van lichaamstrainingen mogelijk. Tevens zijn er voor verschillende takken van sport en voor verschillende disciplines, een verscheidenheid aan inbegrepen programma’s. Speciaal ontworpen door de eigen Master Trainers van Nautilus.maakt

Kom ook gratis trainen op onze opendag op 18 Mei aanstaande, en ervaar zelf de kracht van deze nieuwe Nautilus (Humansport line)

Kenneth Bolhuis (fysiotherapeut) & Machiel Gabor Welbergen (sportdocent & fitness docent)

Machiel Gabor Welbergen & collega Fysiotherapeut Kenneth BolhuisHier zullen wij van maadag tot vrijdag tijdens kantoor uren van 08:00 -18:00 klanten begeleiden en coachen om te werken aan een optimale Gezondheid in Lichaam & Geest. Hierbij werken wij allebij op basis van Welkom bij Expertise Centrum Eerstelijns Zorg Groningen ECEZG, Expertisecentrum Eerstelijnszorg Groningen, is een centrum waarbij therapie (fysiotherapie, manuele therapie en artrokinesiologie), wetenschappelijk onderzoek en onderwijs bij elkaar komen. Kwaliteit en toegankelijkheid zijn hierbij belangrijke waarden voor ons. ECEZG is gevestigd in de Oosterparkwijk (Gorechtkade 2), in Eelde (Burgemeester J.G. Legroweg 94) en in Paterswolde binnen serviceflat Noordwijk (Hoofdweg 296, gereserveerd voor bewoners). Meer informatie over Fysiotherapie Oosterpark, onderdeel van ECEZG, kunt u vinden via www.fysiotherapieoosterpark.nl. Tevens hebben wij een specialistische afdeling voor peesklachten onder leiding van dr. Mathijs van Ark, zie www.peescentrum.nl.een holistische mens visie. Waarbij we kijken naar de mens als geheel.

We werken hierbij ook direct samen met ECEZG die ook bij ons in het pand gevestigd is. ECEZG is een expertise eerste lijn centrum met specialisten op het gebied van fysiotherapie een top fysiotherapie praktijk met vestigiingen in Eelde Paterswolde en Groningen.

Afgelopen week zijn we officieel open gegaan. Op dit moment zijn we bezig met tal van online en offline reclame campagnes en promoties. Inmiddels zijn de eerste Personal trainingen al gegeven en gaan we vrolijk verder met het uitbreiden ons netwerk en klanten bestand de komende maanden.

Op 18 mei is er de hele dag een opendag met tal van gratis workshops en gratis lessen die u kunt volgen. Tevens kunt u deze dag met al uw vragen bij ons terecht.

Machiel Gabor Welbergen / eerste graads docent Lichamelijke opvoeding & bevoegd fitnesstrainer met meer dan 18 jaar aan werkervaring in sport en bewegen

Binnen de F1T.Personal programma`s ga je onder begeleiding van Machiel Gabor Welbergen werken aan een betere gezondheid in lichaam & geest. Hierbij besteden we aandacht aan bewegen, voeding en mindset oefeningen.  Dit kan 1 op 1 maar ook in klein groeps verband.

Wij werken hierbi samenj met tal van specialisten op het gebied van sport, fysio en bewegen om het optimale resultaat aan u te bieden.

Wij bieden oefenprogramma`s op maat voor iedereen die wil werken aan een optimale Gezondheid in Lichaam & Geest. Select Fitness Sportrade

Locatie Burgemeester j.G. Legroweg 94 Eelde/Paterswolde

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

Logged in as . Log out?

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Archief

F1T.Personal bij Sportrade Select Fitness centrum

door wpf1t lees duur: 2 min
0