F1T diensten right sidebar

Home / F1T diensten

Diensten F1T 2018-2019

Op alle diensten van F1T zijn ten alle tijde de F1T voorwaarden van toepassing

BJJ School STOEI

BJJ School STOEI // Jiu-jitsu promoten zoals ontwikkeld door de GRACIE FAMILY. Jiu-Jitsu is ontwikkeld als een Martial art.

BJJ School STOEI is onderdeel van F1T en is 2017 opgericht en is aangesloten bij de EGJJF. De oprichter is Machiel Gabor Welbergen die erkend Gracie Junior Jiu Jitsu instructeur is via de EGJJF. Zelf train ik actief bij Gracie Barra Groningen sinds 2013.

F1T Groepslessen

De F1T groepslessenIn opdracht van sportscholen & fitnesscentra verzorg ik ondermeer Fitnessbal, Boksfit bij Sportcentrum Energy Haren, en Tai Chi & Qi Gong bij Sportrade fit- & wellness. Tevens geef ik F1Tcircuit trainingen in gymzaal de Groenenberg in Glimmen.

Bedrijfs Tai Chi

Machiel Gabor Welbergen Docent Lichamelijke opvoeding, Tai Chi & Qi Gong leraar, Coach, Fitnesstrainer // Cum laude afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in 1999. Bevoegd Fitnesstrainer A sinds 1998. Voorstander van het ervaringsgericht leren. Gefascineerd in de wissel werking tussen lichaam & geest, dol op sport en bewegen en groot liefhebber van de martiale (interne) kunsten. Heb zelf het EIK/KEI model bedacht dat ik toepas in combinatie met het SMART model in mijn werk.verzorgd op locatie Tai Chi & Qi Gong voor bedrijven. Tevens werkt F1T samen met verschillende partners uit de gezondheidsbranche waardoor makkelijk informatie voor collega`s en medewerkers ingewonnen kan worden en waar nodig geintegreerd in de workshops al naar gelang de behoefte van de opdrachtgever..

Tai Chi School Bai Long

Tai Chi School Bai Long / opgericht door Machiel Gabor Welbergen en Anneke van Alteren in 2014 // Onderdeel van F1T

De school is in 2014 opgericht door Machiel Gabor Welbergen en Anneke van Alteren. De lessen zijn grotendeels gebaseerd op de lesstof en les inhoud van Meester Tang Wei de oprichter van de School of Chinese arts. Tevens worden in de lessen kennis en informatie overgedragen die Machiel de afgelopen jaren in de martial arts heeft geleerd en opgedaan.

F1T.personal

F1T.Personal “1 DOEL” Werken  aan  jouw optimale Gezondheid in Lichaam & Geest

Binnen het F1T.Personal programma ga je onder begeleiding van Machiel Gabor Welbergen werken aan een betere gezondheid in lichaam & geest. Hierbij besteden we aandacht aan bewegen, voeding en mindset oefeningen.  Dit kan 1 op 1 maar ook in klein groeps verband.

F1T Workshops

F1T Workshops Voor particulieren & bedrijven ÉÉN gezamenlijk doel. Werken aan een optimale “gezondheid in lichaam & geest”.

Regelmatig verzorg ik workshops, hierbij schakel ik regelmatig ook partner bedrijven in. Altijd zijn de workshops gericht op sport, bewegen en/-of een gezonde leefstijl.

Functioneel F1T

Van oorsprong is het Functionele trainen onstaan in ziekenhuizen en fysiotherapie praktijken als ondersteuning in het revalidatie proces van patienten. Denk hierbij aan oefeningen die patienten in hun dagelijks leven veel uitvoeren.

Deze oefeningen helpen de patient na een letsel of operatie om hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden weer op te pakken. In de afgelopen jaren is het functionele trainen veel door ontwikkeld binnen de sport en de fitness en heeft daardoor veel aan populariteit gewonnen.

Kleine groepstrainingen

Kies verstandig en ga met het SMART model samen met anderen in een kleine groep gericht aan de slag met jouw trainingsdoel(en). Je deelt de kosten, maar krijgt wel de persoonlijke begeleiding van mij .Kies verstandig  en ga met het SMART model samen met anderen in een kleine groep gericht aan de slag met jouw trainingsdoel(en). Je deelt de kosten, maar krijgt wel de persoonlijke begeleiding van mij.

Wilt u graag in een klein groepsverband trainen met persoonlijke begeleiding dan is de kleine groepstraining een prima keuze. Je gaat onder mijn begeleiding functioneel en doelgericht aan de slag in een vooraf vast gesteld aantal sessies.

Senior F1T

Stoelgymnastiek & SeniorF1T BLIJF IN BEWEGING, DOE MEE AAN SENIORF1T LESSEN

Vitaal en gezond ouder zijn woorden  die u ongetwijfeld  vaker hebt gelezen. Mensen worden vandaag veel ouder t.o.v vroeger, en hierbij wil je natuurlijk zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig blijven! Het is daarom belangrijk dat je regelmatig blijft bewegen.

BJJNinja`s

BJJNinja`s / Kampen, Seminars, Kleding. Ons doel is om een open leeromgeving te bieden met een vriendelijke gastvrije cultuur. Met ruimte voor veel training, drillen en rollen. Maar ook ruimte om je lekker te ontspannen, genieten van goed en gezond eten, nieuwe mensen leren kennen en wellicht nieuwe vrienden maken.

We proberen een plek te bieden waar je mede BJJ lief hebbers kunt ontmoeten en waar je kunt leren van top leraren en competitors. Waar je de BJJ Lifestyle kunt delen en uitwisselen. Waar wacht je nog op, kom en ervaar Jiu Jitsu-kampen en seminars op hoog niveau, met een leuke en open sfeer. Voor iedereen toegankelijk om deze prachtige Gentle Art te beoefenen,  bestuderen, en te delen.

Print Friendly, PDF & Email