Aanbiedingen F1T right sidebar

Home / Aanbiedingen F1T

Lopende aanbiedingen op F1T.nl

voor meer actuele aanbiedingen, schrijf je in op de  F1T nieuwsbrief

Aanbieding 1.aanbiedingen F1T.nl

F1T.Personal 

Hele maand April gratis Personaltrainingen in ons nieuwe trainingscentrum Sportrade Select Fitness

Deze week is ons nieuwe Personal trainingscentrum open gegaan aan de Burgemeester Legroweg 94 in Eelde. U kunt de komende maand een volledig gratis intake krijgen met een bijbehorende personaltraining ter waarde van €70.

Hier ga ik samen met mijn collega Fysiotherapeut Kenneth Bolhuis mensen begeleiden, coachen en ondersteunen bij een optimale gezondheid in lichaam & geest.

Voor meer informatie mail naar trainmij@f1t.nl

Aanbieding 2.aanbiedingen F1T.nl

F1Tcircuit training 

Hele maand april  kunt u gratis lessen volgen

De F1Tcircuit lessen zijn een volledige lichaams workout waarbij je werkt aan de verbetering van je conditie, (spier)kracht, lenigheid (souplesse), coordinatie (motorische vaardigheden) en  behendigheid (snelheid). Elke week geef ik nieuwe en leuke uitdagende oefeningen waarbij ik gebruik maak van materialen uit de gymzaal. Dit vul ik aan met eigen materialen (dumbells, kettlebells, halters etc..).

electrostimulation-1230004_1920

De les bestaat uit een warming-up gevolgd door kort stretchen, daarna ga je alleen, maar ook regelamtig in tweetallen actief aan de slag met de oefeningen in het circuit. Vervolgens is er een korte drink pauze van 2 minuten. Daarna doorloop je het circuit nog een keer. We sluiten de les af met een cooling down.

Meer info: over de F1Tcircuit groepsles

Print Friendly, PDF & Email